W opakowaniu jest chyba 20 albo 30 tabletek. Ostatnio nawet miałam jego zapas. lekarz sam to zaproponował, ponoć ma On też wyciszac skurcze macicy.Jaka dawka tego relanium? Lekarz ci przepisał bezproblemu ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W opakowaniu jest chyba 20 albo 30 tabletek. Ostatnio nawet miałam jego zapas. lekarz sam to zaproponował, ponoć ma On też wyciszac skurcze macicy.Jaka dawka tego relanium? Lekarz ci przepisał bezproblemu ?
Czyli się udało?Też jestem po IVF już 20 tydzień mnóstwo po drodze przeciwność chętnie podzielę się doświadczeniami.
Matko wybacz przeciez napisalas ze 2 x dzienni :-)Pierwsza tabletkę 2 godziny przed transferem, brałam to dwa razy dziennie przez 5 dni.
Lekarz z kliniki wg mnie ogarnie. Mthfr to wskazanie do kwasu foliowego metylowanego. A pai1 do heparyny. Ale poniewaz sa to heterozygoty a nie homozygoty to jest szansa ze u Ciebie dziala dobry gen i wcale nie potrzebujesz heparyny. Ale dadza Ci na wszelki wypadek.Wirusologia ma swoja waznosc bo zawsze mozna sie czyms zarazic.Tu bym sie nie zgodzila w kwestii @Cytrynka222. Ja mam pai1 w hetero i mthfr w hetero i Pasnik zalecil heparyne tylko do konca I trymestru a cala ciaze acard.
Gdyby miala pai1 w homozygocie to prawdopodobnie cala ciaze. Kolezanka tak ma i Pasnik tak wlasnie zalecil.
Ja mam takie wyniki jak @Cytrynka122 plus dwie heterozygoty w MTHFR i dostalam w zaleceniach od P. tylko heparyne (bez acardu) do min 8tc.A widzisz, ja miałam tak jak ty i wujek zlecił heparyne przez całą ciążę i połóg. A Cytrynka ma jeszcze mutacje w czynniku V. Jestem ciekawa co hepatolog na to.
Gratuluje dobrych informacji z usg! I z niecierpliwością czekam na informacje o [emoji3590] u Kurczaczka!
Ja bralam. PrivKtóra z Was brała accofil?