Zapraszamtak brałam accofil
Dziewczyny a z grubsza mozecie opisac dwa slowa o co z tym accofilem chodzi? Jakies watpliwosci sa i ryzyko?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zapraszamtak brałam accofil
Accofil podaje się przy przeszczepach żeby organizm nie odrzucił .przy inv pomaga przy implantacji jak brakuje kir.Dziewczyny a z grubsza mozecie opisac dwa slowa o co z tym accofilem chodzi? Jakies watpliwosci sa i ryzyko?
Dziękuje za kciuki i trzymam równie za dobre wiadomości i piekne widoki@Vinszka @allime życzymy pięknych widoków na podglądzie maluszków i czekamy na wieści i portrety
@Justi55 trzymamy mocne kciuki za betę do nieba![]()
![]()
@anielka0612![]()
![]()
za przelot do bazy i pozostanie tam na długie miesiące
@Oleczka27 trzymamy także mocne![]()
![]()
za monitoring
Dziewczyny miłego dnia
Zastanawiam się czy któraś z Was suplementowala DHEA mimo wyniku krwi w granicach normy?
@Vinszka a jakie mialas leki i dawki przed crio typu estrofem? W ktorych dniach dniach cyklu miałaś monitoring? I jakie badania robilas przed crio tzn czy i w ktorych dniach mialas badany progesteron i estrofem? Jesli pamietasz? @Elessi ty chyba tez mialas badane te hormony w jakich dniach? Dziękuję za odpowiedzi.

Ja nie slyszalam zeby przy drugim prenatalnym badac pappa.Dziewczyny czy któraś z Was ryzyko trisomi 21 ZD z testu pappa miała takie samo czy większe przy drugim prenatalnym ??
Czy ktos w ogóle przy drugim prenatalnym miał badane to ryzyko?
U mnie zrobione i wyszlo mi o wiele wyższe ryzyko niż za pierwszym razem ?
Telefon mi bzikowal i wstawił kilka tych samych wiadomości
Dwa razy przy 5cio dniowym. Tylko raz bylo puste jajo, no ale to juz kwestia wad genetycznych zarodka, a nie samej implantacji.Ooo i przy ilo dyniowym z embrryglue się udało?