Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To Kożuchowska ma dziecko z in vitro?Nie przepadam za Rozenkową, ale wielki plus dla niej ze została ambasadorka invitro i nie kryje się z tym jak na przykład Kozuchowska.
Książki nie czytałam ale dobrze, że narobiła w mediach szumu.
To Kożuchowska ma dziecko z in vitro?
Justysia nie przejmuj się. U nas też na początku moj maz wogole nie chciał słyszeć o in vitro a jak wyszlo ze naturalnie nie możemy to w końcu się zgodził. Jak zobaczył dwie kreski na teście to był najszczesliwyszm facetem pod słońcem A teraz leci już 16 tydzień A on ciągle mówi do mojego brzuszka i cieszy się jak wariat :-)@motylek24 jakbym czytala o swoim mezu haha aczkolwiek na moze 2wizyty nie jechał ze mna, na kazdej prawie byl. Jedynie wydatki ustalamy razm nawet dotyczace ivf i tu mnie trochę ogranicza bo uwaza ze wiele jest nie potrzebne i dlatego tez nie chce zgidzic sie na ewentualna druga stymulacje. Ale jestem pewna w 100% ze jesli dziecko sie pojawi to bedzie oczkiem w jego glowie.
Mnie tez nic nie boli, ale to może dzieki temu, ze biorę leki. Ty bierzesz coś rozkurczowego?Kurde, a mnie póki co nic nie boli. A już 4 dzień po transferze. Tylko w niedzielę (2 dnia) troszrczkę mnie pobolewał. Czy to zły znak, że nie ma bólów?
Biorę encorton, estrofem, progesterone besins, prolutex, fraxiparine, acard i suplement prenatal uno łykam. I dziś jeden raz kazał mi lekarz dodatkowo zrobić jednorazowo zastrzyk Gonapeptyl. Więc rozkurczowego raczej nic. W razie bólu mam brać nospę. W niedzielę mnie tylko trochę bolał brzuch i wzięłam nospę 2 tbl. w odstępie czasowym ok. 3 godz.Mnie tez nic nie boli, ale to może dzieki temu, ze biorę leki. Ty bierzesz coś rozkurczowego?
Ja biorę jeszcze magnez 3x1. Poprzednim razem miałam skurcze i teraz boje się je znowu mieć, wiec profilaktycznie biorę buscopan, nospe, spasmoline - i tak ma zmianę.Biorę encorton, estrofem, progesterone besins, prolutex, fraxiparine, acard i suplement prenatal uno łykam. I dziś jeden raz kazał mi lekarz dodatkowo zrobić jednorazowo zastrzyk Gonapeptyl. Więc rozkurczowego raczej nic. W razie bólu mam brać nospę. W niedzielę mnie tylko trochę bolał brzuch i wzięłam nospę 2 tbl. w odstępie czasowym ok. 3 godz.
Jestem w kontakcie z sldziewczyną, która w tym samym dniu co ja miała punkcję i potem transfer ze świeżaczkiem, i ją też nic a nic nie boli. Wczoraj tak jak ja miała kontrolne usg, niby wszystko ok, endometrium spoko, progesteron też dobry. Tak więc, już zupełnie nic nie wiem, czy ten brak bólu to dobry czy zły znak....
Nooom. A już bym bardzo chxiała środy w przyszłym tygodniu. Jeju, ale bym bardzo chciał żeby się za tym pierwszym razem udało....Ja biorę jeszcze magnez 3x1. Poprzednim razem miałam skurcze i teraz boje się je znowu mieć, wiec profilaktycznie biorę buscopan, nospe, spasmoline - i tak ma zmianę.
Dodatkowo dziś znowu mam podwyższona temperaturę. Rano było normalnie, a teraz powyżej 37. Progesteron nie mam jakiś mega wysoko, wiec się zastanawiam, czy to znak, ze się coś dzieje
Kurcze jak tu przyspieszyć czas, żeby już był poniedziałek![]()
No i nie odpuszczaj. Dowiaduj się i czytaj aby zwiększyć szansę na ciążę a na stymulację maz wcześniej czy później się zgodzi. Wiadomo to trzeba razem ustalić aby potem nie było nieporozumień. Natomiast szczegóły ogarniesz samaPowodzenia i pamiętaj in vitro się udaje. Ja na tym forum jestem rok a już tulę córeczkę i oprócz Kurci nikogo nie kojarzę bo większość dawno jest w ciąży, a i kurcia się doczekała
![]()