• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej. Dzis podgladalam jajeczka. Na razie jest ich 8. Najwieksze ma 13 mm. Endometrium uroslo 6-7 mm. To 5 dzien stymulacji. Przede mna jeszcze 5 takich dni. Obok gonal f 150 ml, mam robic sobie zastrzyki z Luveris i Orgalutral. Mial ktos podobna stymulacje?
Poprosze o wpisanie mnie na 8.07 podgladanie jajeczek przed in vitro.

@Marzycielka7 ja na moją mutacje biorę tylko heparynę przy każdym braniu hormonów. Do tego oczywiście cała ciąża + połóg.
Niestety w tej ciąży nie jest kolorowo u mnie i spokojnie. Cały czas pod okiem hematologa i ginekologa.
Ciąża jest brana pod uwagę jako zagrożona od samego początku, a najgorszy jest 3 trymestr.

Boje się czy wszystko bedzie dobrze jeśli się uda [emoji20]

A myślałam że to Twój 3 transfer, ja też miałam poronienie, serduszko przestało bić w 7 tc, dostałam w szpitalu tabletki i poroniłam ale i tak miałam zabieg bo endometrium było jeszcze za grube.
U mnie po poronieniu endo tez bylo jeszcze ok 1 cm za grube ale u nas w szpitalu stwierdzili ze lepiej tego nie ruszac ze samo sie zluszczy i mieli racje wszystko ladnie sie samo oczyscilo.

reklama
@olgaaa1987 @Pala pięknych widoków na usg, czekamy na portrety:)
@Oleczka27 trzymamy kciuki za pełny kosz jajeczek i za namiętny sex na szkiełku :)
@TheKalinka84 trzymamy kciuki za wzrost jajeczek :)
No i już w domku jestem ☺ 9 pobranych, zobaczymy co dalej. Czekamy na telefon z kliniki. W sobote lub poniedzialek transfer. Bolalo, ale do zniesienia. Teraz boli i chodze jak robot zwolnienie narazie mam do piatku i mam lezec i odpoczywac ☺☺

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry