Co u Cię ciotka?[emoji4]Witaaaaam!!!!![]()
Pamięta, pamięta-super, że wracasz!!! [emoji110][emoji110][emoji110]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co u Cię ciotka?[emoji4]Witaaaaam!!!!![]()
Pamięta, pamięta-super, że wracasz!!! [emoji110][emoji110][emoji110]
Ooo i juz Urodziła? CudownieWitaj!!! W Czechach to chyba tylko @annemarie robila ale ona teraz lula swoje bliźniaki![]()
Co u Cię ciotka?[emoji4]
Jak robilam Moje testy owulacyjne te co mierza estradiol to wyszlo mi w pn ze juz sie zaczelo wiec nie wiem co mam sobie myslec bo wychodzi na to ze w pt powinnam miec owulacje ale moze cos jest zaburzone w tym cyklu bo to niemozliwe chyba ze w tym jajniku pecherze rosna mniejszej i pekaja szybciej np przy 20mm to by wtedy byla szansa
Jeden. Lekarz powiedział, że jajniki mam w super stanie i wszystkie badania ok, więc jeśli tylko będą dobre zarodki do jeden. Jeśli będą słabsze to wtedy dwa..
Ostatni zarodek biore w sierpniu z novum A potem kd w czechach
Drożność miałam jakiś czas temu. Poza tym żadnych badańA mialas robiona laparoskopie albo inne badanie?
No to kochana za same piekne blastki!!
Anetka!!!! No wreszcie wróciłaśJa tez tak planuje [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
No dobrze...to poproszę o Waszą pomoc....
Critransfer
1. Czy nospe i relanium mam wziąć przez transferem? Ile przed?
2. Czy w dniu transferu robicie progesteron? Czy dopiero po 72 h po?
Jestem już tak pokłuta i przez ostatni miesiąc robię badania co 5 dni, ( ostatnio w poniedziałek) że już nie wiem czy robić jutro te badania czy poczekać do niedzieli i zrobić razem z morfologia po accofilu? Co myślicie ?