reklama

Kto po in vitro?

Już jestem po laparoskopii. Niby 3, ale chyba zniosłam ją najlepiej. Niestety endomałpa szaleje. IV stopień endo, usunięty prawy jajowód (wodniak), nacięta torbiel endometrialna i usunięty polip endometrialny z macicy. Wszystko ze sobą zrośniete, macica nieruchoma. Jajniki przyrośnięte do macicy. Najważniejsze, że wszystko posprzątane :) i teraz czekam na okres i wracam po moje dwa ostatnie zarodki :)
Ciągle myślę czy za niepowodzenie poprzednich dwóch transferów odpowiadała endo? Czy może zacząć badać immunologię?

reklama
@anielka0612
@Nencia
Dziewczyny [emoji110][emoji110][emoji110]za wysokie bety do nieba[emoji8]
Dzieki kochana❤️❤️
Tylko ze 5 dni temu mialam 6,5-7 mm, a dzis 7,5. Czyli przez 5 dni uroslo tylko 1 mm. Pewnie do pn nic sie nie zmieni... boje sie jak cholera. Tyle klocia na nic
Wcinaj orzechy, awokado i pij sok z aronii. I bądź dobrej mysli, bo ono naprawdę jeszcze urośnie. Ja 2 dni przed transferem miałam 7,8 i lekarka twierdziła, ze jest Ok.

reklama
@anielka0612 i @Nencia trzymamy mocne kciuki za pozytywne bety, niech kropki wgryzają się dobrze :)
@Cytrynka122 kciukasy za zielone światło do transferu:)
@TheKalinka84 mocne kciuki za dorodny koszyk jajeczek :)
@Agnieszka322 niech doktorek coś wymyśli sensownego, by następny plan przyniósł za sobą różową dupcię :)

dziewczynki starałam się uzupełnić kalendarz, jeśli kogoś pominęłam to przepraszam, napiszcie jeszcze raz datę i powód wizyty i wpiszę
dziekuje

MIŁEGO DNIA
Ogromne kciukasy dziewczyny[emoji110] [emoji110] [emoji110]
Samych dobrych wiadomosci. Czekamy na wiesci...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry