NadziejaJest
Fanka BB :)
Kurcia no pieknie! Czyli super, udało się@Justyska13 dziekuje ze pytasz :* u mnie wszystko ok. Bylam dzis na wizycie. Kurczak (choc obecnie bardziej przypomina krewetke) ma 0.9cmZobacz załącznik 996258
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcia no pieknie! Czyli super, udało się@Justyska13 dziekuje ze pytasz :* u mnie wszystko ok. Bylam dzis na wizycie. Kurczak (choc obecnie bardziej przypomina krewetke) ma 0.9cmZobacz załącznik 996258
Ja go łykam. [emoji6]
Pomiędzy stymulacjami zalecają przerwę około 3 miesiące. Przynajmniej w Novum tak było.Dziewczyny, czy teraz po stymulacji i transferze mogę od razu w następnym cyklu podchodzić znowu do stymulacji? Czy jest jakiś czas który trzeba odczekać?
Zawsze brałam Letrox, chyba że badałam TSH to miałam przykazane żeby nie brać.Jeśli jutro badam sam progesteron,to czy rano mogę połknąć Letrox (eutyrox)przed pobraniem krwi? Czy może on zmienić wyniki?
Brałam do bety, a nawet i potem jak coś mi dokuczało.Słuchajcie, przez ile dni po transferze można łykać ta nospe forte 3x1?
Czesc wszystkim, mam nadzieje, ze moge dolaczyc do waszego grona. Jestem po pierwszym transferze z komorki dawczyni, moje jajeczka niestety nie nadaja sie do niczego. Mialam ET z dwoch 5 dniowych blastocyst (mrozaczki). Wczoraj 6dpt zrobilam bete i niestety QUOTE]
Kurde jeszcze trzymam kciuki za pozna implantacje
Ale sama mialam dwa razy podawane zarodki blastocysty i w 6 dpt jak nic nie bylo to niestety nie bylo juz potem.
@Justyska13 dziekuje ze pytasz :* u mnie wszystko ok. Bylam dzis na wizycie. Kurczak (choc obecnie bardziej przypomina krewetke) ma 0.9cmZobacz załącznik 996258