Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
asiex masz racje. nie odstawiej lekow i powtórz bete. ten lekarz to jakis pierdoła. kinga super podejscie tak trzeba. już dzis trzymam kciuki za powodzenie twojego następnego podejscia:-)
asiex też bym tak zrobiła, poczekaj jeszcze z tym odstawianiem leków i powtórz bete.
w jakiej klinice się leczysz , słowa twojego lekarza znajomo brzmią
Hej, dzięki za odzew :-). U mnie niestety tylko IVF z "powodów mechanicznych - brak jajowodów... Ciąże były i to silne, lecz nie w tym miejscu gdzie powinny... Szkoda słów, a przyczyny tego stanu nie udało mi się ustalić. Nie poddaję się jednak, mam nadzieję, że dzięki tej metodzie uda się - może nawet bliźniaki jak powiedział lekarz :-) Trzymajcie się dziewczyny dzielnie :-)
Zaczynam w katowickiej Provicie. Byłam na 1 wizycie i wróciłam zadowolona. Lekarz zlecił mi tylko 2 badania: nasienia i AMH. Gdyby byli nastwieni tylko na zysk, lista badań byłaby znacznie dłuższa... Zobaczymy
Leśna - GRATULACJE :-):-):-) Madzialenak - super wieści Ja miałam transferowane 2 maluszki - 6 i 8 blastomerów i oba są z nami. Tak więc szykuj się moja kochana na podwójne szczęście - zaciskam mocno kciuki ))
Cześć dziewczyna ja tez sie szykuje na in vitro lekarz przewiduje na połowe stycznia transfer obecnie jade po leki na stymulacje i mam pytanie czy któraś z was podchodziła do in vitro we Wrocławiu w Inwimedzie bo ja właśnie tam chodze :-)