reklama

Kto po in vitro?

asiex masz racje. nie odstawiej lekow i powtórz bete. ten lekarz to jakis pierdoła.
kinga super podejscie:tak: tak trzeba. już dzis trzymam kciuki za powodzenie twojego następnego podejscia:-)

reklama
inka leczę się w medarcie, ogólnie klinika ok, ale to dziś mnie rozwaliło

tylko teraz zaczyna mnie boleć brzuch, strasznie ciągnie, może to faktycznie jest @.

Hej, dzięki za odzew :-). U mnie niestety tylko IVF z "powodów mechanicznych - brak jajowodów... Ciąże były i to silne, lecz nie w tym miejscu gdzie powinny... Szkoda słów, a przyczyny tego stanu nie udało mi się ustalić. Nie poddaję się jednak, mam nadzieję, że dzięki tej metodzie uda się - może nawet bliźniaki jak powiedział lekarz :-) Trzymajcie się dziewczyny dzielnie :-)

Zaczynam w katowickiej Provicie. Byłam na 1 wizycie i wróciłam zadowolona. Lekarz zlecił mi tylko 2 badania: nasienia i AMH. Gdyby byli nastwieni tylko na zysk, lista badań byłaby znacznie dłuższa... Zobaczymy

Cześć dziewczyna ja tez sie szykuje na in vitro lekarz przewiduje na połowe stycznia transfer obecnie jade po leki na stymulacje i mam pytanie czy któraś z was podchodziła do in vitro we Wrocławiu w Inwimedzie bo ja właśnie tam chodze :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry