reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jestem 6 dni po transferze od dnia transferu mam dziwnie powiększony brzuch. Po transferze miała lekkie dziwne bóle brzucha od dnia wczorajszego już przeszły...został tylko powiększony dziwnie brzuch a tak to brak innych dolegliwości. Czy któraś z Was też tak miała?

A może lekka hiperka cie złapała po stymulacji i dopiero teraz się pokazała ? transfer odrazu po punkcj?

reklama
A może lekka hiperka cie złapała po stymulacji i dopiero teraz się pokazała ? transfer odrazu po punkcj?
Hiperka nie możliwe punkcję miałam w lutym później dwa miesiące przerwy właśnie żeby nie było hiperstymulacji w maju pierwszy transfer z mrozaczka...niestety nie udany a teraz był kolejny transfer i to na cyklu naturalnym zero leków

reklama
Aaaa i jeszcze od wczoraj takie dziwne " bomblowanie" mam na samym dole brzucha...miał ktoś tak? Czy to moja wyobraźnia??:)
ja też tak miałam :) nie jesteś sama :) przy drugim transferze jak brałam dużo rozkurczowych tabletek pojawiało się to rzadziej
Możesz mi jeszcze napisać jak to jest z tym podwyższony ft4? Tsh mam w normie ok 1,3 a ft4 podwyższone. Właśnie czytałam w którymś z Twoich postów o palpitacji. Ja od jakiegoś czasu mam problem z pulsem i zawrotami głowy. W spoczynku potrafię mieć ponad 100 i często czuje jak bije mi serce? Czy to może mieć coś wspólnego z tym ft4?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry