Justyska13
Fanka BB :)
czekaj do piątku, bo jeśli jutro wyjdzie wynik nie jednoznaczny to dalej będziesz sie stresowaćOkiiiii, naprawdę w niego wierzę!!!!
Betowac jutro? Czy czekać do piątku??? Proszę o doradzenie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czekaj do piątku, bo jeśli jutro wyjdzie wynik nie jednoznaczny to dalej będziesz sie stresowaćOkiiiii, naprawdę w niego wierzę!!!!
Poczekaj... za dużo stresu Cię kosztuje każde badanie... jest wczesnie znów bedziesz niepotrzebnie analizować...Okiiiii, naprawdę w niego wierzę!!!!
To nie doczytałam, sorkiJagoda nie jest na cyklu naturalnym tylko na sztucznym wiec jej organizm nie wytwarza tego progesteronu tylko musi go przyjmowac dopóki łożysko nie przejmie tej funkcji.
Ale bierze go sporo i jest na odpowiednim poziomie wiec wszystko jest dobrze...
I nie wiem skąd ostatnio sie wzielo na forum to ciagle badanie progesteronu szczegolnie jak jest dobrze...[emoji6]
Wiem, że to ciężkie ale ja bym zaczekała. Zawsze lepiej mieć pewność wyniku. Po co sobie stresu dokładaćOkiiiii, naprawdę w niego wierzę!!!!
Po prostu chcesz być w ciąży i szalejeszDziękuję dziewczyny, kochane jesteście ! Jestem taka zła na siebie, że zapodałam stres sobie i kropkowijestem beznadziejna....
Dobrze, postaram się bardzo....Poczekaj... za dużo stresu Cię kosztuje każde badanie... jest wczesnie znów bedziesz niepotrzebnie analizować...