Riddikulus
Fanka BB :)
Dziewczyny mam pytanie. W jakim momencie zwiększyli wam euthyrox? Mam niedoczynność tarczycy i od 3 lat biore euthyrox. Obecnie 75. Czy z założenia dają 3x większą dawkę czy uzależniają to od wyników na bieżąco?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana mnie przy udanym tranaferze 3-dniowego zarodka tez wszystko bolalo jak na okres.Hej.
U mnie niezbyt dobrze. Od rana bóle jak na okres
Od rana jakoś ciągle płacze bo po prostu łzy mi same płyną...
Dzwoniłam do lekarza, bo część leków kończy mi się w sobotę z pytaniem czy sens jest kupować kolejne...powiedział, że beta nie wcześniej niz w poniedziałek....dziewczyny, no same powiedzcie..czy naprawdę sens jest czekać do poniedzislku??
Jednak mam pytanie...bo innaczej muszę zakupić całe opakowanie prolutexu i crinone gel..czy któraś nie ma do odsprzedania 2 ampułek? I 2 crinone gel?
ja nie wiem co ja mam takie wynikinormalnie ryczeć mi się chce, skąd taki wynik!!! Piersi tak mnie dziś bolą że mało mi nie pękną!!! ejjj miał ktoś z was takie wyniki estradiolu przed crio???
Oj na pewno nie 3x większa dawka od razu. Ja mam przeboje z tarczyca więc wiem coś o tym...trzeba umiejętnie zwiększać dawkę, żeby ft 4 nie było za bardzo podwyższone, bo wtedy dochodzą kołatania serca,cwysokie tętno i ciśnienie. Ja badam TSH ft3 i ft 3 co 3-4 dni i wtedy decyzja o zmianie dawki. Potrafi mi wciagu tych kilku dni bardzo podskoczyć. Przyczyny- wprowadzenie jakichkolwiek hormonów lub sterydu, tak mój organizm reaguje. I to jest ciulowe.Dziewczyny mam pytanie. W jakim momencie zwiększyli wam euthyrox? Mam niedoczynność tarczycy i od 3 lat biore euthyrox. Obecnie 75. Czy z założenia dają 3x większą dawkę czy uzależniają to od wyników na bieżąco?
A w którym dniu po transferze ? U mnie dziś 7dpt i naprawdę okresowo. Biorę nospe forte a i tak ból odczuwamKochana mnie przy udanym tranaferze 3-dniowego zarodka tez wszystko bolalo jak na okres.
Zwiekszaja jesli zaistnieje taka potrzeba i tsh wzrosnie.Dziewczyny mam pytanie. W jakim momencie zwiększyli wam euthyrox? Mam niedoczynność tarczycy i od 3 lat biore euthyrox. Obecnie 75. Czy z założenia dają 3x większą dawkę czy uzależniają to od wyników na bieżąco?
Przegladam swoje notatki z tamtego czasu i od 4 dnia bardzo mnie bolalo w krzyżu, bolaly jajniki, od 5 dnia mam zapisek, ze bóle jak na miesięczke. 11 dnia po transferze zrobiłam test ale jeszcze nie wyszedl, dopiero 12 dnia poszlam na bete i wynik wtedy wynosil 64. Ide dalej i tak do 6 tygodnia mnie bolalo jak na okres.A w którym dniu po transferze ? U mnie dziś 7dpt i naprawdę okresowo. Biorę nospe forte a i tak ból odczuwam
Ja brałam cały czas letrox 75, dopiero gdzieś w 15 tc przeszłam na 100 czy 125 już niy pamiętam. Oczywiście TSH kontrolowałam.Dziewczyny mam pytanie. W jakim momencie zwiększyli wam euthyrox? Mam niedoczynność tarczycy i od 3 lat biore euthyrox. Obecnie 75. Czy z założenia dają 3x większą dawkę czy uzależniają to od wyników na bieżąco?
Jejku...skoro tak to wyglądało u ciebie....to czy robić ta bete jutro....Przegladam swoje notatki z tamtego czasu i od 4 dnia bardzo mnie bolalo w krzyżu, bolaly jajniki, od 5 dnia mam zapisek, ze bóle jak na miesięczke. 11 dnia po transferze zrobiłam test ale jeszcze nie wyszedl, dopiero 12 dnia poszlam na bete i wynik wtedy wynosil 64. Ide dalej i tak do 6 tygodnia mnie bolalo jak na okres.
Bolały Cię piersi? Miałaś jakieś plamienia?Przegladam swoje notatki z tamtego czasu i od 4 dnia bardzo mnie bolalo w krzyżu, bolaly jajniki, od 5 dnia mam zapisek, ze bóle jak na miesięczke. 11 dnia po transferze zrobiłam test ale jeszcze nie wyszedl, dopiero 12 dnia poszlam na bete i wynik wtedy wynosil 64. Ide dalej i tak do 6 tygodnia mnie bolalo jak na okres.