Justyska13
Fanka BB :)
tak kochana my mamy bliźniaczy transferOjej [emoji33] ale pusty kalendarz. Widzę, że osiemnastego będzie się działo! [emoji177]
Wy dziewczyny obie zabieracie ze sobą dwa mrozaczki? Dobrze pamiętam?
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak kochana my mamy bliźniaczy transferOjej [emoji33] ale pusty kalendarz. Widzę, że osiemnastego będzie się działo! [emoji177]
Wy dziewczyny obie zabieracie ze sobą dwa mrozaczki? Dobrze pamiętam?
nok czyli mamy takie same zarodki hahabiore dwa na raz bo slabe sa morfologicznie i z 6 doby no i zobaczymy jak sie rozmroza...
Ale mysle ze bedzie ok [emoji5][emoji5][emoji5][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
A Ty Justyska??
kochana ja mam 4bc albo 4cb nie pamiętam kolejności literNo to kciuki mocne[emoji173]️
A w dniu transferu tez mialas progesteron i estradiol badany?
Dziewczyny - Czy ktoras z Was miala / ma zarodki 4cc ??
pięknie kochana gratulujęJestem po usg połówkowym (20 tc + 1 dzień).
Dzidziuś rozwija się zdrowo i prawidłowo - ma ok 25 cm i waży 360g. Teraz jest pewne, że zostanę mamą dziewczynkiTrzeciej
Mój mąż nie posiadał się z radości i śmiał się na badaniu do samego siebie
Dziewczyny kochane - mocno Wam wszystkim kibicuję w drodze do sukcesu! Wierzę, a nawet wiem, że każda z Was doczeka się upragnionego maluszka i to będzie ta wisienka na torcie starań, wylanych łez, stresu, chwil zwątpienia i walki. A wiadomo, że wisienki smakują najlepiej!![]()
No i właśnie dzisiaj w pracy się zdenerwowałamBoże, czy coś mogło się stać? Miałyście sytuację stresowe na samym początku?
Dziewczyny czy sporadycznie miałyście takie kłucia jajnika albo na samym dole brzucha? Czy powinno to mnie martwić?
W ogóle to czuję się jak tykającą bomba, jestem taka zła na siebie......
Okejka[emoji8]
Karte rozpisana mam cala, takze to wiem - musze tylko dopytac o neoparin bo mam tylko 10 ampulek... to chyba za
malo nawet do testu? Moze przynajmniej recepte mi da zebym potem mogla wykupic...
No i w klinica maja mi dac ampulki prolutexu - placilam za niego i dostalam w klinice jakos tak dziwnie - moze zeby w aptekach nie zabraklo...?
A Ty zaraz polowkowe masz??jak sie czujesz?
![]()
Jestem po usg połówkowym (20 tc + 1 dzień).
Dzidziuś rozwija się zdrowo i prawidłowo - ma ok 25 cm i waży 360g. Teraz jest pewne, że zostanę mamą dziewczynkiTrzeciej
Mój mąż nie posiadał się z radości i śmiał się na badaniu do samego siebie
Dziewczyny kochane - mocno Wam wszystkim kibicuję w drodze do sukcesu! Wierzę, a nawet wiem, że każda z Was doczeka się upragnionego maluszka i to będzie ta wisienka na torcie starań, wylanych łez, stresu, chwil zwątpienia i walki. A wiadomo, że wisienki smakują najlepiej!![]()
Wiadomo, facetSzczerze mówiąc, ja do transferu szłam z płaczem. Później kolejne dni starania się aby nie smucić i załamywać, ale nie zawsze się dało mimo relanium.
Akurat dzień transferu trafiło w paskudny etap w życiu. Dzidzia rozwija się pięknie i fika. Czasami tak bywa, że człowiek się stresuje, rozpacza...
W następnym tygodniu będą połówkowe, a ja się czuję dobrze. Pierwszy trymestr był męczący, a teraz można żyć i się tylko cieszyć. [emoji106]
O to moje bobo w 20+0 ważył 400g. [emoji3526]
Tak przed.Wiadomo, facet![]()
Jesteś przed połówkowym?
Nie wiem jak Twoje, ale ja przez moje dziecko nie mogę spać - tak daje czadu w nocy i nad ranem, pomimo, że to mała pchła jeszcze. Mam nadzieję, że nie jest to zwiastun jej rytmu dobowego po urodzeniu, bo nie wydolę w nocy.
Ty to masz mocne nerwyZakupy juz zrobione teraz leżę i sie obrzeram, zrobilam dzis sikanca tak z ciekawości ale oczywiscie tylko jedna kreska 4dpt. Jutro skocze z ciekawości na bete bo wiem ze u niektórych juz cos wychodziło w 5dpt.
trzymam kciuki A nie myślałas by wziąć L4 i poprostu nic nie robić? Ja od transferu jestem na L4 o szczerze jeśli mam patrzeć pod kontem finansowym bardziej mi się opłacaNo i właśnie dzisiaj w pracy się zdenerwowałamBoże, czy coś mogło się stać? Miałyście sytuację stresowe na samym początku?
Dziewczyny czy sporadycznie miałyście takie kłucia jajnika albo na samym dole brzucha? Czy powinno to mnie martwić?
W ogóle to czuję się jak tykającą bomba, jestem taka zła na siebie......