TheKalinka84
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w piatek rano musze jechac 130 km na wizyte na 8 rano,więc nigdzie wcześniej nie zrobie...Lepiej powtorz bede w piatek rano i zrob na cito zebys od razu miala wynik. Jutro to bez sensu bo nie minie 48h...
I co, twoja Córeczka dalej trzyma cię w niepewności? Po terminie każdy dzień to jak tydzień czekania![]()
Dokładnie trzeba wierzyć. Ja dziś działam jak motorek... dokończyłam mycie okien, wyodkurzałam całe mieszkanie (niestety irobota nie mam haha), pomyłam podłogi, zrobiłam pranie, przesadziłam kwiatki, zrobiłam obiad i w między czasie zjadłam czekoladowego Grześka i czekoladowego lodzikaJa miałam taką samą i już połowa ciąży za mną.
Dziewczyny, skąd u was takie negatywne myśli? [emoji3525]
tzn 14 lipca miałaś transfer? czyHej dziewczyny
Co sądzicie o Beta Hcg = 14 transfer 10.07 3 dniowe zarodki ?????
trzymaj trzymaj mocno, jutro do 15 bedę siedzieć jak na szpilkach czy zadzwoni embriolog czy nie. Jeśli zadzwoni to znak że coś nie tak z zarodkami, a jeśli nie zadzwoni to znak że jest ok
No i masz kochana... tak maleństwo straszyło a tu biedroneczka siedzi dalej w środku, dawaj koniecznie znać co i jak. Bo ty już po terminie?Tak siedzi - ktg płaskie![]()
Eliza wygląda na to, że się udało, jeśli to 8 dpt 3dniowcyh zarodków to jakby beta dopiero zaczęła być produkowana przez organizm, musisz na pewno powtórzyć w 10 dpt i będziesz miała jasnośćHej dziewczyny
Co sądzicie o Beta Hcg = 14 transfer 10.07 3 dniowe zarodki ?????
Dokładnie trzeba wierzyć. Ja dziś działam jak motorek... dokończyłam mycie okien, wyodkurzałam całe mieszkanie (niestety irobota nie mam haha), pomyłam podłogi, zrobiłam pranie, przesadziłam kwiatki, zrobiłam obiad i w między czasie zjadłam czekoladowego Grześka i czekoladowego lodzika![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i mam ochotę na jeszcze, a jutro transfer i pewnieźle zrobiłam jedząc tyle słodkiego ale cóż co ma być to będzie, więrze że moje zarodeczki powinny dac rade. @Vinszkajak ty się czujesz??? kochana prosze tu się meldować.
haha kochana musimy wierzyć w nasze maleństwa, jak się uda to koniecznie proponuję spotkanie[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ szczesliwa matka to szczescliwe dziecko - mowilam zajadajac sie chipsami[emoji2][emoji2][emoji2]