• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Może to zbieg okoliczności. Trochę się martwię bo takiego bólu głowy jeszcze nie miałam. Wzięłam rano estrofem i po godzinie zaczęła mnie boleć głowa, pod wieczór przestała, a jak o 20 wzięłam druga tabletkę to po godzinie znowu zaczęła mnie boleć. Dzięki za odpowiedź. A ty na jakim etapie jesteś?
@Pójdźka Ja jestem 3 dpt. A Ty się chyba przygotowywujesz do transferu?

reklama
Cześć Dziewczyny:) Wracam po jakimś czasie po mrozaczka. Wlasnie zaczęłam przyjmować estrofem i pabi dexametason. Mam do was pytanie. Czy któraś miała może takie ostre migreny po tych lekach?
Ja miałam bóle głowy brałam estrofem 4 razy dziennie i czasem też słabo mi było ale mnie np lekarz uprzedził i przy silnych bólach kazał brać aspiryne ale nie brałam :) każdy organizm reaguje inaczej może przejdą ci te bóle glowy:*

Ja miałam bóle głowy brałam estrofem 4 razy dziennie i czasem też słabo mi było ale mnie np lekarz uprzedził i przy silnych bólach kazał brać aspiryne ale nie brałam :) każdy organizm reaguje inaczej może przejdą ci te bóle glowy:*
Ja narazie nic nie brałam na ból, stwierdziłam, że jakoś dam radę. A Tobie przeszły te bóle głowy? Czy do samego końca przyjmowania estrofemu miałaś?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry