reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny. Mam nadzieję że mnie przyjmiecie do swojego grona. Mam 29 lat, PCOS i hashimoto a mąż całkowity brak armii. Jesteśmy po dwóch nieudanych inseminacjach z nasienia dawcy. Planujemy podejść do in vitro i tu moje pytanie ile wydałyście na całą procedurę.?

reklama
Cześć dziewczyny. Mam nadzieję że mnie przyjmiecie do swojego grona. Mam 29 lat, PCOS i hashimoto a mąż całkowity brak armii. Jesteśmy po dwóch nieudanych inseminacjach z nasienia dawcy. Planujemy podejść do in vitro i tu moje pytanie ile wydałyście na całą procedurę.?
Cześć Kaczucha90. Też jestem tu od niedawna :) Trochę mnie nie było a teraz wróciłam.

Ok 15 tysi z dofinansowaniem miejskim - ale to wszystko wszystko - badania, leki, procedura, transfery, wizyty.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry