Aariciaa
Zaangażowana w BB
Jasne, że dam znać, myślę, że najszybciej na początku sierpnia. Również trzymam kciuki za CiebieTo jesteśmy na podobnym etapie![]()
Daj znać na kiedy będziesz miec wyznaczony transfer, to kciuki mocno potrzymam
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jasne, że dam znać, myślę, że najszybciej na początku sierpnia. Również trzymam kciuki za CiebieTo jesteśmy na podobnym etapie![]()
Daj znać na kiedy będziesz miec wyznaczony transfer, to kciuki mocno potrzymam
![]()
też sie zawsze nad tym zastanawiałam czy choć do minimalngo zaczepienia sie doszło czy o co chodziJa w 7dpt blastki mialam 2.2 powtorzylam dzis 9dpt i 0.9... Niestety. Dziewczyny takie wyniki to ciaze biochemiczne? Czy nawet nie?
Wizytę mam 31.07 - ale to taka zwykła wizytadziewczyny a ja mam pytanie jak łączyć leki?
rano o 6 brałam zawsze euthyrox
póżniej o 7 dowcipnie estrofem i progesterone 3x1
a o 8 po śniadaniu encorton i jodid
teraz doszedł buscopan, nospa forte, i relanium i kiedy, o których godz je brać bo maja być 3x1
A to jak juz wolisz. Po prostu ten z trojeczka jest mniejszy ale tez superTo mnie podnioslyscie na duchuDobrze ze chociaz z tym u mnie nie ma aż takiego problemu. A myślisz że tego słabszego lepiej połączyć z tym 4.1.1 czy z 3.1.1?
aha dzięki. właśnie głownie chodziło mi o eythyrox bo pamietam jak mówiłyści mi by był osobno wiec robie pomiędzy nim a innymi lekami 1h przerwy. Budze się rano biore tabsa i ide dalej spać. DziekiWizytę mam 31.07 - ale to taka zwykła wizyta
Ja jeśli chodzi o leki to pilnowałam, żeby euthyrox był osobno, a całą resztę łykałam jak akurat wypadało... nieraz i po 5 tabsów na raz.
Acha, czyli warto próbować z każdym zarodkiem. Dziękuję Ci za pomoc i życzę żeby Twoje zarodki zostały z Tobą aż do narodzin![]()
Będę mocno trzymać kciuki!!!