Justyska13
Fanka BB :)
ok dzięki wielkie to zrobie progesteron i estradiol. Bety nawet nie bedę robic bo nie ma sensu raczej@Justyska13 ja badalam wszystko estradiol wyszedl mi ok. 775,71 i miałam zwiększoną dawkę z 2x1 na 3x1.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ok dzięki wielkie to zrobie progesteron i estradiol. Bety nawet nie bedę robic bo nie ma sensu raczej@Justyska13 ja badalam wszystko estradiol wyszedl mi ok. 775,71 i miałam zwiększoną dawkę z 2x1 na 3x1.
@Justyska13 U mnie to kazali betę robić, ale to i tak bezsensu bo miałam zastrzyk z pregnylu. Ale tym razem nie bralam pakieru weryfikacyjnego. Jutro tez ide na badania i Zobaczę wyjdzie.ok dzięki wielkie to zrobie progesteron i estradiol. Bety nawet nie bedę robic bo nie ma sensu raczej
Ja jestem na sztucznym cyklu wiec nie mialam zastrzyku ani pregnylu ani ovitrelle. Ale chyba boje się robic tak szybko betę. Bo ty robiłas bete 3dpt 33,69 miałaś? czy coś mi sie pomieszłao?@Justyska13 U mnie to kazali betę robić, ale to i tak bezsensu bo miałam zastrzyk z pregnylu. Ale tym razem nie bralam pakieru weryfikacyjnego. Jutro tez ide na badania i Zobaczę wyjdzie.
Też jestem na sztucznym. Tak wszystko się zgadza tylko beta jest po zastrzyku, jutro będzie spadek i zobaczę jaki. Teoretycznie już minimalnie powinno być pregnylu we krwi.Ja jestem na sztucznym cyklu wiec nie mialam zastrzyku ani pregnylu ani ovitrelle. Ale chyba boje się robic tak szybko betę. Bo ty robiłas bete 3dpt 33,69 miałaś? czy coś mi sie pomieszłao?
No to czekaj po co ten zastrzyk z pregnylu?Też jestem na sztucznym. Tak wszystko się zgadza tylko beta jest po zastrzyku, jutro będzie spadek i zobaczę jaki. Teoretycznie już minimalnie powinno być pregnylu we krwi.
Już któryś transfer dostaje, on ma chyba pomóc na implantację ale nie jestem pewna.No to czekaj po co ten zastrzyk z pregnylu?
Relanium też tak może na Ciebie działać, do tego ta pogoda. Ja po relanium tylko raz spałam w ostatni dzieńBoże dziewczyny ja nie wiem co mi się dzieje. Dosłownie zasypiam na siedząco. nie wiem czy to przez relanium czy pogode ale spię!!! biore 3x1 relanium i ostatnia była o 14 a ja spięnawet mówiłam do męża by zamawiał pizze bo nie mam siły stać przy obiedzie

No to czekaj po co ten zastrzyk z pregnylu?
3 razy dziennie relanium?Boże dziewczyny ja nie wiem co mi się dzieje. Dosłownie zasypiam na siedząco. nie wiem czy to przez relanium czy pogode ale spię!!! biore 3x1 relanium i ostatnia była o 14 a ja spięnawet mówiłam do męża by zamawiał pizze bo nie mam siły stać przy obiedzie
Ja tez jestem w szoku ze to juz 8dpt. Ale mega szybko mi wyszlo bo juz w 5dpt. A blastka nie byla jakos mega rozwinieta bo 3.1.1