reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja jestem na sztucznym cyklu wiec nie mialam zastrzyku ani pregnylu ani ovitrelle. Ale chyba boje się robic tak szybko betę. Bo ty robiłas bete 3dpt 33,69 miałaś? czy coś mi sie pomieszłao?
Też jestem na sztucznym. Tak wszystko się zgadza tylko beta jest po zastrzyku, jutro będzie spadek i zobaczę jaki. Teoretycznie już minimalnie powinno być pregnylu we krwi.

Boże dziewczyny ja nie wiem co mi się dzieje. Dosłownie zasypiam na siedząco. nie wiem czy to przez relanium czy pogode ale spię!!! biore 3x1 relanium i ostatnia była o 14 a ja spię :( nawet mówiłam do męża by zamawiał pizze bo nie mam siły stać przy obiedzie

No to czekaj po co ten zastrzyk z pregnylu?
Już któryś transfer dostaje, on ma chyba pomóc na implantację ale nie jestem pewna.
Boże dziewczyny ja nie wiem co mi się dzieje. Dosłownie zasypiam na siedząco. nie wiem czy to przez relanium czy pogode ale spię!!! biore 3x1 relanium i ostatnia była o 14 a ja spię :( nawet mówiłam do męża by zamawiał pizze bo nie mam siły stać przy obiedzie
Relanium też tak może na Ciebie działać, do tego ta pogoda. Ja po relanium tylko raz spałam w ostatni dzień :rofl2:

3 razy dziennie relanium?
Ale czemu? Przeciez to nie jest obojetne dla organizmu. Wg mnie to ogromna dawka...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry