Cytrynka122
Fanka BB :)
@Justyska13 jadę sprawdzić jeszcze raz przyrost A potem to już w czwartek wszystkie badania.To ty jeszcze robisz bete :-) a robisz tylko ja czy coś jeszcze? Tzn progesteron czy estradiol?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Justyska13 jadę sprawdzić jeszcze raz przyrost A potem to już w czwartek wszystkie badania.To ty jeszcze robisz bete :-) a robisz tylko ja czy coś jeszcze? Tzn progesteron czy estradiol?
No ja wlasnie jade na badanie. Zrobię tylko bete bo reszta byla ok@Justyska13 jadę sprawdzić jeszcze raz przyrost A potem to już w czwartek wszystkie badania.
@Justyska13 trzymam kciukiNo ja wlasnie jade na badanie. Zrobię tylko bete bo reszta byla ok
O Boże to współczuję. Ja jesCze na urlopie mam nadzieje ze wszytko bedzie jasne nim wrócę do pracy czy kropek bedzie itd
@Justyska13 niestety ale urlop mi się skończył. Nie wiem jak wystoje, chyba będę się opierdzielacO
O Boże to współczuję. Ja jesCze na urlopie mam nadzieje ze wszytko bedzie jasne nim wrócę do pracy czy kropek bedzie itd
A w czwartek jak będzie ok to chyba pomyślę nad l4Dlaczego żałujesz?d
My powiedzielismy i teraz tego żaluję. Gdybym mogła cofnąć czas, to przed na pewno nic bym nie powiedziala. No ale komus chcialam sie wygadac a tutaj trafilam myśle za pozno.
Dziewczyny! Jestem dziś 31dpt, z wyliczen wychodzi 6t i 4 dni. Wstalam rano do toalety i z przerażeniem zauważyłam śluz koloru różowegomialam na usg serduszkowe jechać dopiero w piątek ale dzis zaraz po pracy śmigam zobaczyć co się dzieje. Trzymajcie kciuki, żeby nie zwaistowalo to najgorszego
. Pozdrawiam Was!
Ja też miałam rozowy śluz. Ginekolodzy nie wiedzieli od czego. Oczywiście poleciałam do dwóch różnychDziewczyny! Jestem dziś 31dpt, z wyliczen wychodzi 6t i 4 dni. Wstalam rano do toalety i z przerażeniem zauważyłam śluz koloru różowegomialam na usg serduszkowe jechać dopiero w piątek ale dzis zaraz po pracy śmigam zobaczyć co się dzieje. Trzymajcie kciuki, żeby nie zwaistowalo to najgorszego
. Pozdrawiam Was!