Justyska13
Fanka BB :)
Dziewczyny mimi upuszczenia krwi na betę zrobiłam sikańca 11dpt i wyszedł cien cienia albo jeszcze raz cienia ale coś tam jest II kreski
niech moje bąbelki produkuja bete
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny mimi upuszczenia krwi na betę zrobiłam sikańca 11dpt i wyszedł cien cienia albo jeszcze raz cienia ale coś tam jest II kreskiniech moje bąbelki produkuja bete
Pewnie kochana,dam znaćDaj znać jak to z tym estrofemem, moj lekarz wraca dopiero pod koniec sierpnia wiec do tej pory będę w stresie czy brac czy nie.
Mój lekarz powiedział ,że można,ale lepiej chyba dmuchać na zimne.mi połozna powiedziała że absolutnie ale ja dziś jestem 11dpt powiedzaiała że to sa skórcze macicy a teraz one sa zabronione wręcz
tak dwa ostatnie@Justyska13 2 zarodki miałaś podane? Ja tez!
wszystko zależy od tego który tydzien ciąży. U nas 11dpt wiec zabronioneMój lekarz powiedział ,że można,ale lepiej chyba dmuchać na zimne.
Byłam wtedy w 12 dptwszystko zależy od tego który tydzien ciąży. U nas 11dpt wiec zabronione
tak dwa ostatnie
Tak oczywiście, 3msm kciukaski bardzoooo mocno!Dziewczyny trzymam mocno kciuki za wasze rosnące bety![]()