Trzymaj sie ....przytulamDziewczyny u mnoe juz po wszystkim beta spadla do 10.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymaj sie ....przytulamDziewczyny u mnoe juz po wszystkim beta spadla do 10.
Przykro mi bardzo kochana[emoji22] tule mocno... Teraz dostajemy ciągle po dupie, ale kiedys to sie odmieni i u nas też bedzie pięknie...Dziewczyny u mnoe juz po wszystkim beta spadla do 10.
Według mnie nie zaszkodzi ale nie można popadać w paranojeChyba muszę zacząć skoro taka grzesznica ze mnie i zajść w ciążę nie mogę...[emoji85][emoji85][emoji85]
Myślę tak samo jak Forget-me-not...Przykro mi bardzo kochana[emoji22] tule mocno... Teraz dostajemy ciągle po dupie, ale kiedys to sie odmieni i u nas też bedzie pięknie...
Czekam na okres i się zastanawiam czy diabeł się nie spóźni czy coś, bo już wzięłam antybiotyk a tu dalej ***** wróciło ...
Przykro czytac ze nie masz wsparcia w najbliższym czlowieku.Sama nie dam rady walczyc. A maz ciezki kawal niestety wiec marny moj teraz czas. W was mam rylko wsparcie. On nie rozumie ze tu zarodki byly moze nie takie tylko ze ja cos zrobilam nie tak ale szkida gadać. Ciezko mi bedzie yc ze świadomością nie bycia matka na dzien dzisiejszy. Moze kiedys uda mi sie go przekonac do dqlszej walki ale teraz na pewno nie.
Dziewczyny ja się wykończę. Biorę metypred od 2,5 miesiąca, z głowy to mi już połowa włosów zleciała, hemoroidy już były, a teraz po raz 3 czy 4 zapalenie intymne. Noooo przecież to nie jest dla ludziCzekam na okres i się zastanawiam czy diabeł się nie spóźni czy coś, bo już wzięłam antybiotyk a tu dalej ***** wróciło ...
![]()
podmywam się wodą z octem jabłkowym (pomagało ale teraz znowu lipa) mam jeszcze neovaginal i czopki ... i chyba będę musiała je użyć. Clotrimazum mi się skończyło ;(( Wykończyć się można. Co mogę zrobić z takich naturalnych rzeczy ?
Na Islandii nie oczywiście nie kupie ..
Sama nie dam rady walczyc. A maz ciezki kawal niestety wiec marny moj teraz czas. W was mam rylko wsparcie. On nie rozumie ze tu zarodki byly moze nie takie tylko ze ja cos zrobilam nie tak ale szkida gadać. Ciezko mi bedzie yc ze świadomością nie bycia matka na dzien dzisiejszy. Moze kiedys uda mi sie go przekonac do dqlszej walki ale teraz na pewno nie.
Z naturalnych może podmywanie rumiankiem?Mi pomogło bardzoDziewczyny ja się wykończę. Biorę metypred od 2,5 miesiąca, z głowy to mi już połowa włosów zleciała, hemoroidy już były, a teraz po raz 3 czy 4 zapalenie intymne. Noooo przecież to nie jest dla ludziCzekam na okres i się zastanawiam czy diabeł się nie spóźni czy coś, bo już wzięłam antybiotyk a tu dalej ***** wróciło ...
podmywam się wodą z octem jabłkowym (pomagało ale teraz znowu lipa) mam jeszcze neovaginal i czopki ... i chyba będę musiała je użyć. Clotrimazum mi się skończyło ;(( Wykończyć się można. Co mogę zrobić z takich naturalnych rzeczy ?
Na Islandii nie oczywiście nie kupie ..
Dziewczyny mam wynik beta 609,83 wg kalkulatora przyrost w normie![]()
Kochana zrob jeszcze powtórkę bety, bo jak dziewczyny piszą, byc może tylko jeden się poddał. A jeśli nie uda się, to wypacz się i zbieraj siły do dalszej walki. A M daj trochę czasu, przetrawi, przemyśli i pewnie sam tez bedzie chciał walczyć. Z tymi chłopami to na spokojnie trzeba.Dziewczyny u mnoe juz po wszystkim beta spadla do 10.