Pyśka9971
Zaciekawiona BB
Miałam transfer z mrozakow a test z moczu w 6 dpt wyszedł wyraźny i w 7dpt beta 98Cudowny widok♥Dokładnie!!!!! 3mam mocno kciuki! W której dobie miałaś transfer? I w którym dniu zrobiłaś test?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałam transfer z mrozakow a test z moczu w 6 dpt wyszedł wyraźny i w 7dpt beta 98Cudowny widok♥Dokładnie!!!!! 3mam mocno kciuki! W której dobie miałaś transfer? I w którym dniu zrobiłaś test?

Ooooooo matko ! Ile szczęścia !!! Pozwolili Ci w klinice na transfer 3 zarodków ? Jestem w szoku. Dużo, dużo zdrówka !!To moje 3 szczęścia

Piękne [emoji173][emoji173][emoji173] rozbiliście bank! Rośnijcie zdrowo!To moje 3 szczęścia
Ja ich zaskoczyłam i wyprodukowałam 16 jajekDokładnie. Miałam in vitro w wieku 28 lat i wtedy 21 komórek, drugie in vitro 36 lat i ledwo 4 na największych dawkach leków. Tu potrzebny jest rozsądek.
Boziulku to jakiś cud!!!!Miałam transfer z mrozakow a test z moczu w 6 dpt wyszedł wyraźny i w 7dpt beta 98![]()
Braliśmy dwa ostatnie ale jeden się podzielił i wyszły 3Ooooooo matko ! Ile szczęścia !!! Pozwolili Ci w klinice na transfer 3 zarodków ? Jestem w szoku. Dużo, dużo zdrówka !!![]()
No dzieciaki dały czadu na 300 %Piękne [emoji173][emoji173][emoji173] rozbiliście bank! Rośnijcie zdrowo!
CUDOWNIE!!!!!!!! Niespodzianka niesamowita!Braliśmy dwa ostatnie ale jeden się podzielił i wyszły 3ten trzeci zauważony dopiero w szpitalu także szok był