Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A powiedz mi ,czy beta od 6000 tyś przyrastala ci prawidłowo?Min 60% sie przyjelo. Nie musi sie podwajać. A przy wiekszych wynikach to juz w ogole sie na to nie patrzy. Ja zaczelam bete robic od 6000. Wiec zrobilam dwa pomiary i starczy![]()
Teraz bez stresu poczekac az sie fasoleczka na dobre zakorzeni a ja już pogratuluje [emoji110][emoji173]
Dzięki. To zwolnienie przyrostu mnie zmartwiło mocno. Ale jutro już na betę nie pójdę.Min 60% sie przyjelo. Nie musi sie podwajać. A przy wiekszych wynikach to juz w ogole sie na to nie patrzy. Ja zaczelam bete robic od 6000. Wiec zrobilam dwa pomiary i starczy
Teraz bez stresu poczekac az sie fasoleczka na dobre zakorzeni a ja już pogratuluje [emoji110][emoji173]
Powyzej 6tys beta juz tak nie zapierdziela..nie ma co jej robic na takim etapie bo to tylko stres.Dziewczyny dziś zrobiłam bete,27dpt wynik 10127,28,i od ostatniej bety gdzie miałam 1267 pokazuje w kalkulatorze ,że wynik poniżej normy ,tylko 45 procent przyrostu,czy beta później wolniej przyrasta?
A powiedz mi ,czy beta od 6000 tyś przyrastala ci prawidłowo?
Czekaj na usg ja tez miałam ze beta zwolniła lekarz zrobił usg potem beta powtorzona w odstępie dwudniowym i wszystko ok w kalkulatorze tez mi pokazywalo e za malo.Dziewczyny dziś zrobiłam bete,27dpt wynik 10127,28,i od ostatniej bety gdzie miałam 1267 pokazuje w kalkulatorze ,że wynik poniżej normy ,tylko 45 procent przyrostu,czy beta później wolniej przyrasta?
Dobrze wpisałaś? Bo wychodzi ze z 10 tys spało do 1200.Dziewczyny dziś zrobiłam bete,27dpt wynik 10127,28,i od ostatniej bety gdzie miałam 1267 pokazuje w kalkulatorze ,że wynik poniżej normy ,tylko 45 procent przyrostu,czy beta później wolniej przyrasta?
Nieważne, zle przeczytałam.Dobrze wpisałaś? Bo wychodzi ze z 10 tys spało do 1200.