Liliana87
Fanka BB :)
W takim razie powodzenia !!! Oby pobrali cały koszyczek!! A powiedz, w którym dniu cyklu wypada Ci punkcja? [emoji110][emoji110][emoji110]Trzymam kciuk [emoji110]ja jadę właśnie na punkcję ! [emoji3508]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W takim razie powodzenia !!! Oby pobrali cały koszyczek!! A powiedz, w którym dniu cyklu wypada Ci punkcja? [emoji110][emoji110][emoji110]Trzymam kciuk [emoji110]ja jadę właśnie na punkcję ! [emoji3508]
Ja w sobotę skończyłam stymulację , a byłam na długim protokole . 12 dni gonal , i monopur a wcześniej 14 dni gonapeptyl . Ja juz nie wiem na którym dniu mi punkcja wypadła za duzo wszystkiego .W takim razie powodzenia !!! Oby pobrali cały koszyczek!! A powiedz, w którym dniu cyklu wypada Ci punkcja? [emoji110][emoji110][emoji110]
Witajcie dziewczyny w nowym tygodniu
Jak codzien trzymam kciuki za nas wszystkie. Dzis trzymajcie tez za nas- jedziemy na pierwszy monitornig stymulacji. Wczoraj byl 5 dzien, czulam sie dobrze, dzis juz mocniej odczuwam prawy jajnik, pobolewa. Mam nadzieje,ze rosnąJutro wizyta z anestyzjologiem. [emoji8][emoji7]
Kochana mocne kciuki za piękne jajeczka-niech rosną równiutko![]()
@Basik12Trzymam kciukja jadę właśnie na punkcję ! ☀
HejWitajcie dziewczyny w nowym tygodniu
Jak codzien trzymam kciuki za nas wszystkie. Dzis trzymajcie tez za nas- jedziemy na pierwszy monitornig stymulacji. Wczoraj byl 5 dzien, czulam sie dobrze, dzis juz mocniej odczuwam prawy jajnik, pobolewa. Mam nadzieje,ze rosnąJutro wizyta z anestyzjologiem. [emoji8][emoji7]
Trzymam kciuki za koszyk pełen ładnych jajeczekTrzymam kciukja jadę właśnie na punkcję ! ☀

Cisza,plamienie z rana kawa z mlekiem,teraz nic,ale ja pojadę chyba do gin który miał mi ciążę prowadzić,zeby sprawdzić czy dzidzia żyje,bo ja do środy oszaleje.@anulka36 Kochana jak tam u Ciebie sytuacja???