reklama

Kto po in vitro?

Mam nadzieję chociaż myślałam że dostanę coś więcej nawet proponowalam dr że ja jestem gotowa wziąć wszystko żeby tylko pomogło i stwierdził że to wystarczy więc trzeba być dobrej myśli:) a na co jest intralipid ? Bo myślałam że na nk
Jakbym siebie słyszała;) dr u mnie zaproponowal leki immunosupresyjne, a ja iczywiscie z propozycja ze moge wieksze dawki brac zeby napewno sie udalo. Niestety nie udało się:(

reklama
Kochana a Ty transferowałaś raz po immunosupresji??? Przypomnij proszę, nic się nie ruszyło? Dziewczyny często zaskakiwały drugim razem.
Dwa razy. Za pierwszym razem nic nie drgnęło. Za drugim wlasciwie tez bo w 6dpt beta byla cos ponad 2. Czyli tyle co nic. Jestem w kontakcie z docentem i dalszy plan proponuje omowic na wizycie ale teraz podobno jest na urlopie a zapisy sa chyba juz na pazdziernik. Wiec wszystko sie odwleka w czasie i tym jestem zalamana:(

Dwa razy. Za pierwszym razem nic nie drgnęło. Za drugim wlasciwie tez bo w 6dpt beta byla cos ponad 2. Czyli tyle co nic. Jestem w kontakcie z docentem i dalszy plan proponuje omowic na wizycie ale teraz podobno jest na urlopie a zapisy sa chyba juz na pazdziernik. Wiec wszystko sie odwleka w czasie i tym jestem zalamana:(

Oj wiem coś o tym... Ja od ostatniego transferu mam 1,5 roku przerwy:o:o:obo zawsze coś... Właśnie skończyłam dwa tygodnie immunosupresji i w następnym cyklu zabieram ostatnią Kropkę... Ale jakoś nie nastawiam się na cud.... No ale tym razem już działam (chyba, że znowu tarczyca mi się rozchula...) 26.09 mam wizytę w nowej klinice :)

Nie mam pojęcia bo ja tego nie miałam. To ty miałaś za mało kirow?
Tak brak większości kirow implantacyjnych i nk 20 % i te cytokiny jakieś nie za fajne .myślałam że dostanę coś więcej. To nasz jedyny mrozaczek ...jeżeli nie wyjdzie kolejna już 3 procedura mnie przeraża.. dowiem się na wizycie wszystkiego.

Ps tez mam ten accofil zalecony żeby dzielić jedną ampułka na 3 razy nie wyobrażam sobie jak będę to robić:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry