reklama

Kto po in vitro?

Witam!!!
Wiele przeszłaś, in vitro uczy pokory i cierpliwości ale! Jak mówią kobitki udaje się.. Prędzej czy później. Fajnie, że jesteś z Nami :) w kupie raźniej i forumowe kciuki maja moc:-*
Za piękne jajeczka✊✊✊✊✊
Dziękuję! Tak, w grupie raźniej! Murawa, mam wrażenie, że też sporo już doświadczyłaś. Widzę, że jesteś na grupie od 2017 - czy cały czas od dwóch lat walczysz?

reklama
Dziękuję! Tak, w grupie raźniej! Murawa, mam wrażenie, że też sporo już doświadczyłaś. Widzę, że jesteś na grupie od 2017 - czy cały czas od dwóch lat walczysz?
Taaaaaaa... Właściwie 3...tylllko, że miałam teraz 1,5 roku przerwy, bo ma szanowna tarczyca tak szalał, że z wynikiem ths poniżej 0.005 nie można było nic ruszyć :( w międzyczasie operacja usunięcia niedroznych jajowodow, przy okazji stwierdzono endometriozą 4 stopnia... Także generalnie sporo tego jest ale walczę!!!
U mnie na 3 transfery tylko raz implantacja i pozytywną beta, niestety, tylko na chwilkę.... Teraz zabieram ostatniego Kropka, jak nie wyjdzie ruszam z planem b.... :)

Każda z Nas tu przeszła swoje... Niektóre mniej inne więcej. Najważniejsze by skończyło się różowa pupą :)

Taaaaaaa... Właściwie 3...tylllko, że miałam teraz 1,5 roku przerwy, bo ma szanowna tarczyca tak szalał, że z wynikiem ths poniżej 0.005 nie można było nic ruszyć :( w międzyczasie operacja usunięcia niedroznych jajowodow, przy okazji stwierdzono endometriozą 4 stopnia... Także generalnie sporo tego jest ale walczę!!!
U mnie na 3 transfery tylko raz implantacja i pozytywną beta, niestety, tylko na chwilkę.... Teraz zabieram ostatniego Kropka, jak nie wyjdzie ruszam z planem b.... :)

Każda z Nas tu przeszła swoje... Niektóre mniej inne więcej. Najważniejsze by skończyło się różowa pupą :)
O widzisz, to z tarczycą mam w drugą stronę - niedoczynność (Hashimoto)- i już przy stymulacji zaczyna szaleć. Jaki masz plan B?

A i pytanie do Was. Czy korzystalyscie z zabiegow akupunktury przed transferem? Bo anestyzjolog zachecala, ze udowonione medycznie,ze pomaga w zagniezdzeniu, bo lepiej ukrwiona macica, endometeium itd.. kilkw zabiegow, w dniu transferu dwa, przed i po.. tylko drogie to.. jestem ciekawa czy rzeczywiscie pomaga.
Hej,
ale że gdzie ta akupunktura? Tzn w brzuch czy bezpośrednio w macicę jak przy histeroskopii? Brzmi to prawie jak mezoterapia macicy :)

Niedoczynność lepsza z dwojga złego :) Łatwiej nad nią zapanować i w ciąży nie jest tak niebezpieczna.
Plan b? Nowa klinika i świeże podejście :)
W sumie coś w tym jest- zwiększam dawki lewotyroksyny i jakoś działa. Na nadczynność możesz coś brać? Jod?
W jakiej teraz klinice jesteś i jaką rozważasz? Jestem w Novum i generalnie jestem zadowolona.
Świeże podejście - tak, zdecydowanie tak! Tylko jak? :D Serio- zgadzam się, właściwie możemy po prostu podejmować próby i spokojnie czekać.

Każda kli
W sumie coś w tym jest- zwiększam dawki lewotyroksyny i jakoś działa. Na nadczynność możesz coś brać? Jod?
W jakiej teraz klinice jesteś i jaką rozważasz? Jestem w Novum i generalnie jestem zadowolona.
Świeże podejście - tak, zdecydowanie tak! Tylko jak? :D Serio- zgadzam się, właściwie możemy po prostu podejmować próby i spokojnie czekać.
Każda klinika ma trochę inne zasady i nie w każdej są te same możliwości.. Więc o to głównie mi chodziło pisząc o świeżym podejściu. Dodatkowo rozważam jeszcze kd, ale decyzja ostateczna przed nami po konsultacjach z lekarzem. Mój wiek i endometrioza nie rokuja zbyt dobrze jeśli chodzi o jakość komórek także pewnie byłoby to rozsądne. Ale, nie wybiegam na razie zbyt daleko przede mną transfer i na tym się koncentruje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry