Między 9 a 11Trzymam kciuki mocno !
A jakie endometrium jest dobre do transferu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Między 9 a 11Trzymam kciuki mocno !
A jakie endometrium jest dobre do transferu?
Tak progesteron powinien być wtedy niski. Wszystko prawidłowo.Tak na spokojnie sprawdzam swoje wyniki przed punckja i progresteron mialam 0,66 ng/ml . Czy to był odpowiedni poziom tydzień przed transferem?
Nadzieja zaszłam w ciążę naturalną w cyklu monitorowanym u ginekologa gdzie endometrium miałam 6.6mm. Tak więc kciuki za twoje.@Forget-me-not... , @ilmenau @Akatombo @dżoasia @Kurcia @Dzoannna @Cytrynka122 @Murawa @motylek24 @Biedroneczka83 @Vinszka @Pójdźka @Dgd @Justin87 i pozostałe Wojowniczki z tego forum Dzisiaj byłam na wizycie kontrolnej i po pół roku walki o odpowiednią grubość endometrium postanowiłam zaryzykować. Dzisiaj 19dc i endometrium nie powala grubością bo ma 7 mm ale zdecydowałam się na crio transfer w piątekmam nadzieję, że jeszcze ciut podrośnie i będzie gotowe na przyjęcie mrozaczka. Mamy trzy dobre zarodki i to będzie nasz trzeci transfer . Proszę trzymajcie za mnie kciuki mocno
![]()
U mnie lekarz powiedział ,że jestem trudnym przypadkiem,bo moje amh wynosiło ok 1,0 ,a najlepsze jest to ,że 3 lata temu miałam amh 0,74,więc wzrosło i niewiem jak,a przecież tylko mize spaść.Mimo to ładnie reagowałam na stymulację,pobrano 9 komórek,5 się zaplodnilo,i jedna została ze mną,i rozwija się prawidłowo.Także wszystko jest możliwe,mimo niskiego Amh.
Dzieki za informacje zwrotnąTak progesteron powinien być wtedy niski. Wszystko prawidłowo.
Ja nie wiem jak to jest z tym AMH ale ja robilam dwa razy amh i raz za szybko zrobilam bo chyba w 25 dniu cyklu i mialam 3,82 a 3 dnia cyklu miałam 4,60.U mnie lekarz powiedział ,że jestem trudnym przypadkiem,bo moje amh wynosiło ok 1,0 ,a najlepsze jest to ,że 3 lata temu miałam amh 0,74,więc wzrosło i niewiem jak,a przecież tylko mize spaść.Mimo to ładnie reagowałam na stymulację,pobrano 9 komórek,5 się zaplodnilo,i jedna została ze mną,i rozwija się prawidłowo.Także wszystko jest możliwe,mimo niskiego Amh.
Dopiero po punkcji czyli owulacji progesteron powinien szybko rosnąć. Dlatego jeśli planowany jest transfer po punkcji bierzemy progesteron. W dniu transferu z reguły jest dwucyfrowy.Dzieki za informacje zwrotną
To podobnie jak u mnie , nie przypominam sobie żeby mi ktoś o tym mówił ile ma mieć ednometrium. Moja beta też dziś klapa. Tylko mi jeden zarodek został ale miesiąc przerwy robię. A Ty jak planujesz? PozdrowieniaHej, robiłam dzisiaj betę i totalna klapa. Pierwsze podejście nieudane. Ale walczę dalej. Mówicie tu o grubości endometrium a mi nikt nie mówił nawet jakiej grubości endometrium miałam przy transferze. Zostały mi jesZcze 3 mrozaczki więc nie tracę nadziei. Trzymam kciuki za cala resztę![]()