Kurcia
Fanka BB :)
Raz, Dwa razy w tygodniu chodzilam.3-4 zabiegi przed transferem w jakim odstępie czasu? Można np. co drugi dzień, czy trzeba zachować jakąś dłuższą przerwę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Raz, Dwa razy w tygodniu chodzilam.3-4 zabiegi przed transferem w jakim odstępie czasu? Można np. co drugi dzień, czy trzeba zachować jakąś dłuższą przerwę?
Aaaa raz rozmawialam ale tak to ciagle mdlosci :/Witam Panie. @Murawa - Ty kochana już niedługo ? @Kurcia piękny widok - jak tam rozmowa z kibelkiem się nawiązuje ?
No u mnie pomału do przodu - wymaz z kanału szyjki macicy ujemny. Teraz jeszcze aby biocenoza byla poniżej 4 i cytologia oki. I za jakieś 2 miechy zabiorę swoje Stefany.
Za Kobitki z pozytywną beta mega [emoji110] za przyrost. Dla czekających : za chwilkę , dwie lub trzy uda się Nam. Miłego dzionka.
Kciukiiiii !!!!!!@Forget-me-not... , @ilmenau @Akatombo @dżoasia @Kurcia @Dzoannna @Cytrynka122 @Murawa @motylek24 @Biedroneczka83 @Vinszka @Pójdźka @Dgd @Justin87 i pozostałe Wojowniczki z tego forum Dzisiaj byłam na wizycie kontrolnej i po pół roku walki o odpowiednią grubość endometrium postanowiłam zaryzykować. Dzisiaj 19dc i endometrium nie powala grubością bo ma 7 mm ale zdecydowałam się na crio transfer w piątek [emoji110][emoji110][emoji110]mam nadzieję, że jeszcze ciut podrośnie i będzie gotowe na przyjęcie mrozaczka. Mamy trzy dobre zarodki i to będzie nasz trzeci transfer . Proszę trzymajcie za mnie kciuki mocno [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Aaaa zyje sie jakosDziewczyny @Gość gość ANNA @tusia8011 przykro minie poddawajcie sie!
@Elessi a Ty jak się czujesz??
@Kurcia a Ty mamuska?
@Vinszka to juz blizej jak dalej
pochwal sie brzuszkiem od czasu do czasu ku pokrzepieniu serc![]()
U mnie masakra, ciagle jestem głodna a jak cos zjem to mi niedobrze poprostu koszmarDziewczyny @Gość gość ANNA @tusia8011 przykro minie poddawajcie sie!
@Elessi a Ty jak się czujesz??
@Kurcia a Ty mamuska?
@Vinszka to juz blizej jak dalej
pochwal sie brzuszkiem od czasu do czasu ku pokrzepieniu serc![]()
Ohohoo mam to od 4 tygodni. W koncu przyszedl wstred do jedzenia wiec tez kolorowo. Zyje na ziemniakach, chlebie z masłem i jablkach...U mnie masakra, ciagle jestem głodna a jak cos zjem to mi niedobrze poprostu koszmar
@Murawa trzymaj trzymajDo piateczku na pewno jeszcze podrośnie! Trzymam moooooooooocne![]()
![]()
@Cytrynka122 trzymaj mocno Kochana i dopisz do kalendarza@nadziejamooja Trzymamy kciukiDopisze Cię do kalendarza na piątek
![]()
@ilmenau mam nadzieję, że choć trochę podrośnie i tym razem wszystko się uda7mm to minimum a na pewno do piątku dobije do 8.5-9mm więc będzie idealnie
Mocnejuż od dzisiaj!!!
@Forget-me-not... nooo ja też Ciebie pamiętam i jeszcze @Akatombo w tym samym terminie co my miała transferować. Endometrium nie powala ale próbujemy. Mamy trzy dobrej klasy zarodki i tym razem zabieram jednego. Mam nadzieję, że Ty też doczekasz się brzuszka jak najszybciejJa pamietam że w styczniu mialysmy w podobnym czasie podchodzic do transferu i że od wtedy walczysz o dobre endo. Bardzo sie cieszę że w końcu bedziesz mogla zabrac swojego kropusia do domku.
Ogromne kciukasy kochana żeby został na dlugie miesiące[emoji110] [emoji110] [emoji110]