Cytrynka122
Fanka BB :)
@Pójdźka U mnie jest odwrotnie, ja mam niskie wartościDziewczyny mam resztę wyników. Czy któraś miała też takie olbrzymie wartosci?
Estradiol 6980
Progesteron 74
Dzwonili z kliniki i kazali wszystkie leki zostawić jak są.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Pójdźka U mnie jest odwrotnie, ja mam niskie wartościDziewczyny mam resztę wyników. Czy któraś miała też takie olbrzymie wartosci?
Estradiol 6980
Progesteron 74
Dzwonili z kliniki i kazali wszystkie leki zostawić jak są.
Chetnie poczytam te badania. Bo ja nie znam zadnych.To 7tc troche mnie brzuch pobolewa tak jak przed okresem :-( nie wiem co mam myslec bo juz nie plamie narazie ustało i wróciły mdłości ale i tak jakos mam złe przeczucia, No trudno co ma byc to bedzie :-( nie chciałam robic usg przed 11tc bo sie naczytałam ze sie nie powinno i ze jest mnustwo badań potwierdzających zły wpływ usg na wczesny płód dlatego w wielu krajach do 12tc nie robia usg. Chciałam poczekac ale te plamienia zbyt mnie zestresowaly i umówiłam sie na jutro.
Najważniejsze że wszystko ok. Dużo zdrówka DLA WasJestem już po badaniu ust, wskazuje na wczesną ciążę, jest pęcherzyk ciążowy, kolejna wizyta we wtorek i zobaczymy co dalejMój kropek potrzebuję chyba więcej czasu.
To co ma byc to będzie i nie martw się tak tym... jesli lekarz widzi, że wcześniej sie nie powiodło to próbuje różnych metod . Trzymam mocno kciuki, żeby tym razem sie udalo !!!Jestem juz po wizycie przepisal mi ANDROTOP 16,2 mg/g Żel - 88 g z hormonem męskim mówi ze to podają przy trudnych sytuacjach zaczynam stymulacje od 2dnia miesaczki około 19 20 sierpnia jak narazie mam przepisany mensimor300 a kolejne leki bedzie przepisywał na wizytach
Ogólnie mowi ze chciałby podac zarodek nie tak jak do tej pory w 2 dniu tylko poczekać do 5dnia ja prezaona ta wieścia i mówię a jak sie zatrzyma na co on mowi ze jak ma sie zatrzymac to i w macicy sie zatrzyma ze lepiej się przezegnac zaryzykować i podac dobrze rozwiniety ze większe szansę żebyśmy nie robili tego co 2 razy pod rząd jak to nie przynosi rezultatów żadnych
To też niedobrze, że masz niskie.... A jak Ci zwiększają dawki to nadal masz niskie? Tylko ja nie rozumiem po co oni wtedy tyle tych leków pakuja... Luteine mam 3x lutinus i 3x4 tabl podjezykowe. Myślisz że się boją że spadnie gwaltowenie poziom tych hormonów?@Pójdźka U mnie jest odwrotnie, ja mam niskie wartości
Dawki dalej mam spore, lekarz mi tłumaczył, że nawet jak będzie duży spadek to dalej jest ta rezerwa i mam się tym nie stresować. Na szczęście Progesteron się chwilowo utrzymuje.To też niedobrze, że masz niskie.... A jak Ci zwiększają dawki to nadal masz niskie? Tylko ja nie rozumiem po co oni wtedy tyle tych leków pakuja... Luteine mam 3x lutinus i 3x4 tabl podjezykowe. Myślisz że się boją że spadnie gwaltowenie poziom tych hormonów?
A jesteś na cyklu naturalnym czy sztucznym? Jeżeli na sztucznym to do 13 tc powinnaś brać i wcale nie są to duże dawki. Uwierz mi na słowo [emoji85]To też niedobrze, że masz niskie.... A jak Ci zwiększają dawki to nadal masz niskie? Tylko ja nie rozumiem po co oni wtedy tyle tych leków pakuja... Luteine mam 3x lutinus i 3x4 tabl podjezykowe. Myślisz że się boją że spadnie gwaltowenie poziom tych hormonów?
[emoji33][emoji33][emoji33]Dziewczyny cos dzisiaj zaczelam plamic i minęły mi mdłości :-( jestem umówiona jutro na pierwsze usg i jestem przerażona bo dokładnie w tym samym czasie przy ostatniej ciazy zatrzymało sie serduszko :-(
Ty wiesz, że i ja miałam spore wahania. Jak estradiol wzrósł, tak progesteron spadł. Nic się nie martw, pewnie będziesz tylko dłużej z leków schodziła. Ja zeszłam całkowicie dopiero w 20 tc.Dawki dalej mam spore, lekarz mi tłumaczył, że nawet jak będzie duży spadek to dalej jest ta rezerwa i mam się tym nie stresować. Na szczęście Progesteron się chwilowo utrzymuje.