Kurcia
Fanka BB :)
Z tydzien mnie bolał.Dziewczyny jak dlugo bolal was brzuch po punkcji?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z tydzien mnie bolał.Dziewczyny jak dlugo bolal was brzuch po punkcji?
Mnie ok 2-3 tygodnie, ale ja byłam blisko hiperstymulacji.Dziewczyny jak dlugo bolal was brzuch po punkcji?
Ja po punkcji nie mialam juz żadnych zastrzykow.@Myszka683 my wydaliśmy na leki prawie 700 zł, są tu wliczone leki do stymulacji i do transferu. Zobacze co dojdzie po transferze. Tak jak wczesniej ktos napisal, najdrozszy chyba ten Menopuer czy jakos tak.
Dziewczyny, a powiedzcie mi, bo od punkcji mam przyjmowac 3x2 tabletki luteiny dopochwowo, 3x1 duphaston i od dnia po punkcji zastrzyki przeciwzakrzepowe. Przez 3 dni tez bralam antyniotyk. Ale czy te zastrzyki dostaje kazda (przeciwzakrzepowe) czy tylko jak jest trombofilia? Bo zapomnialam zapytac.
Ja tez biorę zastrzyki przeciwzakrzepowe ,@Myszka683 my wydaliśmy na leki prawie 700 zł, są tu wliczone leki do stymulacji i do transferu. Zobacze co dojdzie po transferze. Tak jak wczesniej ktos napisal, najdrozszy chyba ten Menopuer czy jakos tak.
Dziewczyny, a powiedzcie mi, bo od punkcji mam przyjmowac 3x2 tabletki luteiny dopochwowo, 3x1 duphaston i od dnia po punkcji zastrzyki przeciwzakrzepowe. Przez 3 dni tez bralam antyniotyk. Ale czy te zastrzyki dostaje kazda (przeciwzakrzepowe) czy tylko jak jest trombofilia? Bo zapomnialam zapytac.
Odpoczynek bardzo potrzebny.
Jaką masz dawkę metforminy?Ja pamiętam po miesiącu jej brania zaszłam naturalnie w ciąże ale wtedy się nie udało.
Metformina podobno pomaga przy jakości komórki jajowej więc trzymam kciuki za naturalsa
U mnie różnie,raz gorzej raz lepiej.
Trzymam się dzielnie!
Ja po punkcji też brałam zastrzyki chyba przez 8dni@Myszka683 my wydaliśmy na leki prawie 700 zł, są tu wliczone leki do stymulacji i do transferu. Zobacze co dojdzie po transferze. Tak jak wczesniej ktos napisal, najdrozszy chyba ten Menopuer czy jakos tak.
Po pierwszym transferze i drugim który się udał trochę przesadzalam bo bałam się strasznie.Teraz podchodzę na luzie wiadomo łatwiej ciut jak już się dziecko ma.Tych kąpieli będę unikać po jednej takiej miałam plemienia i wizytę na ip nie wiem mozenwoda była za ciepla dlatego do końca ciąży tylko letni prysznic.Dziewczyny wy to jestescie taką kopalnią wiedzy.... ja wiele rzeczy nie dokonca rozumiem, nieraz próbuje cos znalesc na necie jakieś informację ale nie zawsze znajduję informacje, których szukam ...
Możecie mi podpowiedzieć jak "żyć" po transferze? Chodzi mi o to na co zwracać uwagę, czego nie robić... wiem, że nie wolno kąpać sie w gorącej wodzie ( kiedyś kąpałam się zawsze w gorącej) , po transferze zaprzestalam takich kąpieli a teraz po nie udanym transferze dalej sie kąpie w delikatnie ciepłej wodzie , zeby sie przyzwyczaić jeśli w koncu zajadę w ciążę kiedyś zastanawialam sie tez czy można sie "przeciągac" rano jak się z łóżka wstaję... wiem pewnie to głupie ale może ważne . A jak sprawa się ma z kosmetykami ? Kremy do twarzy używacie dalej tę same ? A co z antyperspirantami? Peelingi do twarzy czy maseczki można używać?