• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny te które miały criotransfer na sztucznym cyklu, napiszcie proszę ile razy musiałyście jeździć na kontrolę Endo ? I w którym DC był transfer? Ja miałam podchodzić do crio we wrześniu ale dzisiaj dostałam okres 2 dni wcześniej niż sobie wyliczyłam i siłą rzeczy następny też będzie wcześniej, a końcówkę września mam zawalona w pracy i mój mąż też, i tak się zastanawiam czy nie przełożyć go na październik....zawsze pod górkę...
Ja bylam 2 razy. Gdzie na drugiej wizycie decyzja ze za 5 dni transfer. Al4 nie chcesz nA wizyty u lekarza ?

I wtedy już wyznaczyli Ci datę transferu? A napiszesz mi w jakiej klinice się leczysz? Ja w invicta i nie wiem czy oni mają jakiś swój schemat ☺
@juchaa_87 na tej wizycie miałam już ustaloną date transferu. Od 2 dc brałam estrofem. Ja jeżdzę do invicty w wawie. Wizyte mialam w 11 dc. Wcześniej miałam juz z lekarzem wszystko ustalone, więc na początku cyklu nie musiałam jechać.
Mam wyniki IV weryfikacji
Beta 115 - przyrost prawie 66%
Estradiol 4560
Progesteron 45,6
Czy wy dziewczyny jeszcze potem sprawdźacie przed pęcherzykowym te poziomy?
@Pójdźka Super wynik ❤❤❤ ja na jutro robię chyba ostatni raz badania, a teraz tylko usg.

Dziewczyny te które miały criotransfer na sztucznym cyklu, napiszcie proszę ile razy musiałyście jeździć na kontrolę Endo ? I w którym DC był transfer? Ja miałam podchodzić do crio we wrześniu ale dzisiaj dostałam okres 2 dni wcześniej niż sobie wyliczyłam i siłą rzeczy następny też będzie wcześniej, a końcówkę września mam zawalona w pracy i mój mąż też, i tak się zastanawiam czy nie przełożyć go na październik....zawsze pod górkę...
Ja przy pierwszym crio bylam dwa razy a teraz tylko raz, w 7 dc bylam i od razu na 16 dc wyznaczyl mi transfer.

@juchaa_87 na tej wizycie miałam już ustaloną date transferu. Od 2 dc brałam estrofem. Ja jeżdzę do invicty w wawie. Wizyte mialam w 11 dc. Wcześniej miałam juz z lekarzem wszystko ustalone, więc na początku cyklu nie musiałam jechać.

@Pójdźka Super wynik ❤❤❤ ja na jutro robię chyba ostatni raz badania, a teraz tylko usg.
Dzięki ♥️♥️ale i tak się martwię... A ty ile razy powtarzała betę i hormony? A na kiedy planujesz usg?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry