reklama

Kto po in vitro?

a ja dzis 10 dpt
wszystko co mi dokuczalo przeszlo jak reka odjął

biust - nic nie boli
dół brzusia - nic nie boli
kregosłup - nic

ząb jedynie troche mi dokucza a dentystka nie odbiera
bede twarda i dam rade, wytrzymam

za 4 dni jade na betkę, kurcze jak przezyc 4 dni? i nie zwariowac ;-)
nie chce wczesniej sprawdzac, bo się boje. za 4 dni tez sie bede bala. juz tyle lat czekam na ten cud i boje sie kolejnej porazki.
Najgorsze jest to, ze już nic ode mnie nie zalezy..
Jak Wy dajecie rade???

:-(

reklama
Madzialenak - uda się :tak::tak::tak: rozumiem Cię doskonale, bo ja również już zaczynam fiksować i gdybać, ale trzeba być dobrej myśli, to wiara nam pomoże, a nie czarnowidztwo. A dodatnie betki dziewczyn oznaczają,że coraz częściej się udaje, że nasi lekarze dochodzą w tym do perfekcji i po prostu nie ma innej opcji - uda się! a Tobie to już się udało!!:tak:

a ja dzis 10 dpt
wszystko co mi dokuczalo przeszlo jak reka odjął

biust - nic nie boli
dół brzusia - nic nie boli
kregosłup - nic

ząb jedynie troche mi dokucza a dentystka nie odbiera
bede twarda i dam rade, wytrzymam

za 4 dni jade na betkę, kurcze jak przezyc 4 dni? i nie zwariowac
wink2.gif

nie chce wczesniej sprawdzac, bo się boje. za 4 dni tez sie bede bala. juz tyle lat czekam na ten cud i boje sie kolejnej porazki.
Najgorsze jest to, ze już nic ode mnie nie zalezy..
Jak Wy dajecie rade???

unhappy.gif

Madzialenak , dziwię się troche temu lekarzowi , moim zdaniem clotrimazolum jest na grzybicę , a swędzenie po luteinie ja też miałam , pomogło obniżenie dawki , zamiana na duphaston. Mozesz też używać tantum rosa, ale jeśli to grzybica , to to nie pomoże.

Sznurki z tym nie da się dać rady. Trzeba zagryźć zęby i wytrzymać. I jak najmniej się stresować. Wiem, że łatwo to powiedzieć, ale ja tez kiedyś byłam w Twojej sytuacji.

Lucy lekarz nie chcą zmieniać leków od tak od razu. Mi lekarz powiedział, że zmiana może niekorzystnie wpłynąć. I mówił wytrzymać. Polecił mydełko super (Plivafem F jeśli ktoś chce wiedzieć) i właśnie clotrimazolum. I mi nie szkodzi w żaden sposób. Od takiej luteiny wypływającej i parzącej skórę grzybica powstać może.

Ostatnia edycja:
lucy mój doktor powiedział, że duphastonu nie zaleca i mi nie zamieni bo on nie ma takiego działania jak luteina. Powiedział, że chociaż do testowania muszę wytrzymać, biorę 3 razy po 4 tabletki, masakra. Dodatkowo używam oliwki dla dzieci bo bez niej to miałabym jeszcze bardziej podrażnione ciało i na pewno nie dałabym rady ich podać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry