Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Robiłam je ponad 6 lat temu i nic nie wyszło, czy to ma znaczenie?Pasnik tez lubi miec cytokiny, ANA, zespol antygosfolipidowy, koniecznie pakiet trombofilii.
Dodam że robiłam je tuż po ciąży biochemicznej przy drugiej próbie i podobnych zarodkach więc nagle się nie powinno to zmienić.. clexan i tak biorę już przy każdym ETRobiłam je ponad 6 lat temu i nic nie wyszło, czy to ma znaczenie?
Moze sie podraznilas jak podawałas sobie luteine, Ja tez na poczatku mialam taki epizod okazało się że są wahania progesteronu i wszystko było ok.Hej dziewczyny jestem w 8 tygodniu ciąży I przedchwilą na bieliźnie zobaczyłam brązową maz biorę luteinę dopochwowo. Czy to oznacza że poroniłam co robić
Jezeli i tak masz heparyne to trombofilia czy zespol antyfosfolipidowy nie sa konieczne do badania.Dodam się
Dodam że robiłam je tuż po ciąży biochemicznej przy drugiej próbie i podobnych zarodkach więc nagle się nie powinno to zmienić.. clexan i tak biorę już przy każdym ET
Smutno , ale trzeba być dobrej mysli ze następna bedzie juz wysokaCześć dziewczyny , u mnie niestety beta 0,1 ☹ Smutnooo...
Myślę, że mogę napisać z 99% pewności ze nie poroniłaśHej dziewczyny jestem w 8 tygodniu ciąży I przedchwilą na bieliźnie zobaczyłam brązową maz biorę luteinę dopochwowo. Czy to oznacza że poroniłam co robić
Byłam u lekarza, zrobił USG i wszystko w porządku. Lekarz powiedział że w początkowym stadium może się zdarzyć krwawienie, lub mogłam się podrażnić przy podawaniu luteinyMyślę, że mogę napisać z 99% pewności ze nie poroniłaś
Takie mazy czy plamienia to może być podrażnienie przy podawaniu proga lub spadek tego hormonu.
Na pewno skonsultuj z lekarzem, ale bądź spokojna![]()
Super. Pierwszy raz z Accofilem czy kolejny?
Nie martwić się bo takie plamienia sie zdarzają bardzo bardzo często sama je mialam i panikowalam nie potrzebnieHej dziewczyny jestem w 8 tygodniu ciąży I przedchwilą na bieliźnie zobaczyłam brązową maz biorę luteinę dopochwowo. Czy to oznacza że poroniłam co robić