Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moja powyższa wypowiedź dotyczy spotkania w Madisonie:-) , coś mi nie wyszło - myślałam, że zrobiłam "cytuj" ale chyba jednak nie
Miłego dzionka babeczki
Witam dziewczęta. przeglądam nasze forum i widze że dobra passa trwa:-). oby tak dalej. gratuluję ładnych betek. Spokojnego i udanego weekendu życzę.
A tak poza tym to bardzo wam zazdroszczę że możecie się spotykać w realu. bede z wami ale niestety tylko myślami.
Miliaa, tak sobie dzis intensywnie myslalam o Tobie. Qurcze SUPER!!!! Beta jest pozytywna. Bardzo sie ciesze!!!! Dajesz nadziej,ze z endometrioza tez sie udaje i nawet z cysta na janiku :-) Super!!!!! GRATULUJE!!!!!
Zaraz ide odebrac wyniki. Boje sie jakby to byla beta a to tylko hormony.
dziewczyny dawno temu miałam wam pokazać moje łobuziaka kochanego. jestem antytalencie jeśli chodzi o zdjęcia i ich dodawanie np. na fora ale po długich mękach jedno udało mi się wkleić.