• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Eindhoven pierwsza stymulacja przerwana bo urosło 30 pęcherzy
Tutaj przerywają jeśli urośnie ponad 30 ? Jednak to prawda..? My w listopadzie prawdopodobnie podejdziemy do drugiego ivf .. stresuje się , bo podejście lekarzy jest raczej takie właśnie - wyjdzie to super- nie to trudno. Wielu rzeczy dowiaduje się z internetu czy tu na forum od dziewczyn .

@dżoasia @Dgd @tina35 @Biedroneczka83 @sunrisea @annemarie @JoannaRak @Sol @Olk@24 @Majaaa @Mieciu85 @Gotart @Pat1980ka dziewczyny ze „starej gwardii” , zaglądacie tu jeszcze do nas? Trzymacie kciukasy? Co u Was? Jak się czujecie? Napiszcie coś bo strasznie tu Was brakuje . Są nowe, bardzo fajne staraczki i duuużo ciepła i dobrej energii nam tu zostawiają Napiszcie coś Mamuśki

Peugeotka ;))
U nas juz Nicole 2.5 roku(ivf)
Francesco 14 mscy( naturalnie), przygotowania do trzeciej ciazy[emoji110][emoji110]jesli sie Uda...
Bardzo rzsdko zagladam
Wiem o trojaczkach o Annamarie I nsjwazniejsze wiadomosci;)jednak tu juz slabo zagladam i tego zycze kazdej z was by opuscila forum[emoji8][emoji8][emoji175]

Też rozwazalam podejście w UK bo na miejscu ale koszta po pierwsze znacznie wyższe (mi nie przysługuje refundacja gdyż mam już jedno dziecko) a po drugą podejście to leczenia w UK mnie kompletnie nie przekonuje... dzięki Invicta mam już syna więc zaufalam im ponownie i mamy tam mrozaki (już tylko dwa...)
Czyli do Pasnika mozna raz pojechać a potem ewentualnie zdalnie??

Moje ivf refundowane bylo w londynie 2016 udane
Nie traccie nadzieji tez tAm , nie wszyscy do jednego worka jednak oczywiscie kto musi prywatnie ivf w Uk to duzo wieksze koszta niz pl

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry