Ruda08
Fanka BB :)
Ja też czuje się całkiem inaczej, No ale zobaczymyJa 5cio dniowyczuje sie inaczej niz przy poprzednich dwoch nieudanych transferach, ale to przeciez nic nie znaczy... A Ty z tego co pamiętam 3 dniowy? Jak sie czujesz?
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też czuje się całkiem inaczej, No ale zobaczymyJa 5cio dniowyczuje sie inaczej niz przy poprzednich dwoch nieudanych transferach, ale to przeciez nic nie znaczy... A Ty z tego co pamiętam 3 dniowy? Jak sie czujesz?
![]()
DziękiInsulinowa prawidłowa
Mi nie kazali robić żadnej morfologii a robilam subpopulacje w APC zaraz po wizycie u Pasnika.Może jest to zawarte w badaniu? Kurde Ci lekarze to nic nie mówią. A miałaś z tego samego dnia co subpopulacje? Robiłam w poniedziałek już mam wyniki i wszystko mam w normie ale nie wiem jak lekarze to interpretują.
Oby wszystko się dobrze skończyło. Ja niestety tez z tych czarnowidzących. Probuje z tym walczyć, bo chyba przyciągam myślami to zło, które nastepuje jedno po drugim;/ Mojs koleznak mi powtarza "mysli mają moc". Postaraj sie dobrze myslec ;*Dzieki za odpowiedz. Troche mnie uspokoilas. Juz tak mam ze zamartwiam sie na zapas, zeby jak najwiecej przewidziec. Ja niestety mam bole i to nawet w nocy. Poprzednim razem przy biochemii tez tak mialam ale przy becie 14![]()
Hodowali Twój zarodek do 6tej doby? Pytam gdyż została mi też morula która zamrazana była w 5tej dobie i do transferu sugerują hodowlę o jeden dzień dłużej aby stała się blastka..Mam 6 dniową blastkę 4BA, mam nadzieję, że waleczną)
Hodowali .. ale mam betę 3,3 ..Hodowali Twój zarodek do 6tej doby? Pytam gdyż została mi też morula która zamrazana była w 5tej dobie i do transferu sugerują hodowlę o jeden dzień dłużej aby stała się blastka..
Dziewczyny a co oznacza że czujecie się inaczej ? Czyli jak ?Ja też czuje się całkiem inaczej, No ale zobaczymy![]()