bazylia128
Fanka BB :)
A co na to twoj lekarz, czy to nie jest tak ze to daje lepsze widoki na przyszlość ? No niech mnie ktos pocieszya jaka miałas bete? I co po tym razie podchodziłas czy jeszcze czekasz? Bardzo bolało oczyszczanie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co na to twoj lekarz, czy to nie jest tak ze to daje lepsze widoki na przyszlość ? No niech mnie ktos pocieszya jaka miałas bete? I co po tym razie podchodziłas czy jeszcze czekasz? Bardzo bolało oczyszczanie?
Słodka jesteś!!!!Ja tam mam przeczucie, że razem z Agniecha rozpoczniecie dobrą passę na forum![]()

Na pewno dobre jest to, że masz implantacje a więc zachodzisz w te ciąże a to uwierz mi już bardzo dużo! TERAZ(jeśli oczywiście się nie uda) trzeba znaleźć przyczynę czemu staje w pewnym momencie. Będzie jeszcze dobrze. Wierzę w to mocnoA co na to twoj lekarz, czy to nie jest tak ze to daje lepsze widoki na przyszlość ? No niech mnie ktos pocieszy![]()
O ile dobrze doczytalam to ty miałaś 173 tak? Ja mialam 176. W kolejnym cyklu nie mogłam podejść bo beta jeszcze była więc starałam się w 2 cyklu po tamtym transferze. Oczyszczanie jak normalny okresa jaka miałas bete? I co po tym razie podchodziłas czy jeszcze czekasz? Bardzo bolało oczyszczanie?
Z pozytywna beta to był mój pierwszy transfer a drugi beta wogle nie ruszyła. W październiku najprawdopodobniej będę podchodzić do 3 transferuA co na to twoj lekarz, czy to nie jest tak ze to daje lepsze widoki na przyszlość ? No niech mnie ktos pocieszy![]()
A co teraz u ciebie ? i co nie udalo sie w kolejnym transferze? Co na to lekarz? Jaki masz zamiar?O ile dobrze doczytalam to ty miałaś 173 tak? Ja mialam 176. W kolejnym cyklu nie mogłam podejść bo beta jeszcze była więc starałam się w 2 cyklu po tamtym transferze. Oczyszczanie jak normalny okres
DziekujeNa pewno dobre jest to, że masz implantacje a więc zachodzisz w te ciąże a to uwierz mi już bardzo dużo! TERAZ(jeśli oczywiście się nie uda) trzeba znaleźć przyczynę czemu staje w pewnym momencie. Będzie jeszcze dobrze. Wierzę w to mocno![]()
![]()
Wiesz co ja tak dokładnie się nie orientuję.... Raz miałam betę 26, więc ja bardziej skupiałam się na tym, by wogóle doszło do implantacjiDziekujeA podpowiesz mi jakie badania powinnam zrobić. Nie mialam kariotypow wiec moze cos w tym kierunku?
Lekarz na to nic oczywiście... Sama na własną rękę zrobiłam immunologie i mam zalecenia od PAŚNIKA. Mam brać accofil po transferze. I zobaczymy. Też jakoś nie palam entuzjazmem bo tyle już człowiek w życiu przeszedł że ciężko teraz o pozytywne myśli.A co teraz u ciebie ? i co nie udalo sie w kolejnym transferze? Co na to lekarz? Jaki masz zamiar?
Miałam 14 komórek z czego 12 dojrzałych. A co do chłopaków to 10 mln/ml ale z biopsji.U nas też czynnik był męski i moje wysokie NK + trombofilia.
Z 6 powstało 5 pięknych blastek. [emoji33] Ja nie wiem jak to się tak udało, ale jajeczek miałam też nie za dużo. Ile Ty wyprodukowałaś?
Jakie macie wyniki nasienia? Mieliście fragmentację robiona?