reklama

Kto po in vitro?

reklama
Chce w przyszłym roku :) idealnie byłoby nie wracać do pracy z macierzyńskiego tylko przedłużyć ;) a ty?

Byłam u wujka Jarka, miałam immunosupresje. Ja mam wielkie zaufanie do wujka i jego zaleceń, to był pierwszy lekarz, który badając moja niepłodność dał mi nadzieję, że wie jak to wyleczyć...

Tak jak @Murawa pisala już, mądrzejsze dziewczyny na forum poleciły mi udać się do Łodzi do wujka Jarka na wizytę. Wujek Jarek zlecił badania, zlecił immunosupresje i kolejny transfer był udany :)

Jutro ci prześlę instrukcje, bo mi zaraz telefon padnie a moja gwiazdeczka śpi i trzyma mnie za cycka, więc nie dam rady pójść po ładowarkę :-D:-D:-D
A co dostałaś za leki immunosupresyjne?

Dziewczyny pomyliłam leki ;((( pierwszy raz, Noo mam z głową :/ zamiast wsiąść prolutex wzięłam estrofem i duphaston ;/
(Estrofem, duphaston biore o 23 a prolutex o 20)
Czy mam teraz sobie zamienić ? Czy od razu strzelić prolutex ?
Jutro robię test .. powiem Wam, że mam taki 1% nadziei. No ale mówią, że nadzieja umiera ostatnia..

Dziewczyny pomyliłam leki ;((( pierwszy raz, Noo mam z głową :/ zamiast wsiąść prolutex wzięłam estrofem i duphaston ;/
(Estrofem, duphaston biore o 23 a prolutex o 20)
Czy mam teraz sobie zamienić ? Czy od razu strzelić prolutex ?
Jutro robię test .. powiem Wam, że mam taki 1% nadziei. No ale mówią, że nadzieja umiera ostatnia..
Nic sie nie przejmuj. Takie roznice o godzinke czy dwie to zadne roznice. Wez np prolutex o 22 i po sprawie.
Ja sie nieraz rozjezdzalam o 5h...

Kobiety pojutrze transfer progesteron biorę od piątku czy już jestem raczej po owulacji a brzuch cmi nieprzyjemnie czy to mozliwe ze od lekow ?huz nie pamietam jak to bylo poprzednim razem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry