Ruda08
Fanka BB :)
Ja płaciłam około 4 tyś ... ale nie mam refundacji :/ jeżeli masz to chyba będzie to w granicy 500 złwitam dziewczyny szybkie pytanie ile płaciłyście za leki do stymulacji do ivf
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja płaciłam około 4 tyś ... ale nie mam refundacji :/ jeżeli masz to chyba będzie to w granicy 500 złwitam dziewczyny szybkie pytanie ile płaciłyście za leki do stymulacji do ivf
nowłasnie nie dopytałam sie bedzie ivf w prywatnej klinice a ja nigdy wczesniej nie korzystałam z refundacji i sie obawiam o kosztaJa płaciłam około 4 tyś ... ale nie mam refundacji :/ jeżeli masz to chyba będzie to w granicy 500 zł
Jeżeli jesteś ubezpieczona w Polsce to będziesz miała refundacjęnowłasnie nie dopytałam sie bedzie ivf w prywatnej klinice a ja nigdy wczesniej nie korzystałam z refundacji i sie obawiam o koszta
o to mnie troche uspokoiłas bo tak to bym musiała sie zapozyczyc tak wszystko poszybowało w góre dziekuje za odp. ja czekam na okres i ruszamy..... boje sie cholernie.... ale mam nadzieje ze nie bedzie moze tego okresu....ale bym chyba sama siebie zaskoczyła ale nie nie bujam tak w chmurachJeżeli jesteś ubezpieczona w Polsce to będziesz miała refundację(chyba do 3 stymulacji, mam nadzieję, że nic nie pomieszałam
)
Wszystko będzie dobrzeo to mnie troche uspokoiłas bo tak to bym musiała sie zapozyczyc tak wszystko poszybowało w góre dziekuje za odp. ja czekam na okres i ruszamy..... boje sie cholernie.... ale mam nadzieje ze nie bedzie moze tego okresu....ale bym chyba sama siebie zaskoczyła ale nie nie bujam tak w chmurach
Hej. Co to są te witaminy metylowane i na co? Też mi wyszła mutacja ale nie miałam jeszcze wizyty i nie skonsultowałem tego z lekarzem.Dla mnie to jest AZ 3 transferprawda jest taka że żadna z nas nie powinna takich rzeczy przechodzić... Co do witamin to tak biorę metylowane. Wit d też w kropelkach. Encorton Clexane prulutex lutinus estrofen duphaston po transferze i teraz dojdzie jeszcze accofil. Co do transferów to moja klinika wymaga żeby w 3dc estradiol nie był wyższy niż 60 a u mnie zwykle jest. Czemu tak się dzieje to też nie wiem i już kilka razy mnie przez to nie dopuścili
artykuł na pewno przeczytam dziękuję :*
Witaj kochana. Po pierwsze Lewy ma intuicję. Po drugie gdybym była na twoim miejscy zrobiłabym w novum histeriloskopie bo robi ją dr Doniec. Jest to zabieg nieinwazyjny po chwili wstajesz i idziesz. Cens trochę odstrasza ale warto u mnie pomoglło w wieku 39 lat po nieudanum in vitro po tej właśnie histeroskopii zaszłam w ciążę. Masz dziecko to dobrze rokuje ale miałaś zabiegi a to już mogło pozostawiać ślady. Zrób tą histeroskopie i zobaczysz co dr Doniec ci powie.Nie mam doświadczenia,ale z wywiadu,który przeprowadziłam w internatach wyszło,ze novum jest bardzo skuteczne.
Po co histero robić prywatnie? Spokojnie na NFZ można zrobić w szpitalu.Witaj kochana. Po pierwsze Lewy ma intuicję. Po drugie gdybym była na twoim miejscy zrobiłabym w novum histeriloskopie bo robi ją dr Doniec. Jest to zabieg nieinwazyjny po chwili wstajesz i idziesz. Cens trochę odstrasza ale warto u mnie pomoglło w wieku 39 lat po nieudanum in vitro po tej właśnie histeroskopii zaszłam w ciążę. Masz dziecko to dobrze rokuje ale miałaś zabiegi a to już mogło pozostawiać ślady. Zrób tą histeroskopie i zobaczysz co dr Doniec ci powie.
Mi z refundacja wyszlo 660zlwitam dziewczyny szybkie pytanie ile płaciłyście za leki do stymulacji do ivf