ilmenau
Fanka BB :)
U nas endometrioza .. nie wiem czy pomoże. Jutro mamy pierwsze spotkanie . A jak to wyglądało ? Bolesne ?
Nie, to są takie delikatne uciski w różnych miejscach ciała. Plus był taki, że mnie plecy przestały boleć
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas endometrioza .. nie wiem czy pomoże. Jutro mamy pierwsze spotkanie . A jak to wyglądało ? Bolesne ?
A mi poprzednio wyszła beta 32 w 5 dpt. No a kropek trochę wyrósł od tego czasu i teraz waży 8,3kgMi kiedys wyszedl test sikany w 5 dpt
A u ty po transferze też accofil bralas?Jak dla mnie przyrost dobry, po prostu Kropek potrzebował więcej czasu żeby się rozkręcićwg mnie w piątek możesz iść na usg żeby zobaczyć pęcherzyk, z serduszkiem poczekaj jeszcze ok 10 - 14 dni
Mój mąż mistrz Excela by polajkowal
Ja byłam raz ale to jeszcze przy staraniach naturalnych... Nam nie pomogło ale u nas immunologia więc ma to osteopata nie pomoże...
A u ty po transferze też accofil bralas?
Trzymam kciukiKuwaaaaaa... Do mnie dzisiaj mają dzwonić o której jutro transfer i czy z Kropkiem wszystko Oki. Normalnie już sram po gaciach a jednocześnie nie mogę uwierzyć, że to już - pooo taaaaaaaakiej przerwie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
Trzymam kciuki ☺
Kuwaaaaaa... Do mnie dzisiaj mają dzwonić o której jutro transfer i czy z Kropkiem wszystko Oki. Normalnie już sram po gaciach a jednocześnie nie mogę uwierzyć, że to już - pooo taaaaaaaakiej przerwie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...