Miało byc: Kurcia [emoji6][emoji6][emoji6]Hejka witam !!!
Trzymam mocno mocno kciuki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miało byc: Kurcia [emoji6][emoji6][emoji6]Hejka witam !!!
Trzymam mocno mocno kciuki
Ja 04.10Witam znajome i nieznajome Dziewczynki[emoji4]
Sto lat na forum nie bylam dzis postanowiłam to zmienić. W zeszły piątek odebrałam ostatniego kropka.z novum. Objawów zero. Wiec czuje ze lipa znow bedzie.szykuje się na plan b juz na Czechy...
Widzę że sporo transferów w tym czasie bylo. Ktoras robila moze blisko mnie? Ja w pt 30.08
@Dzoannna Z badań miałam robione histeroskopie, subpopulacje limfocytów, trombofilie, test UMA na kurczliwość macicy, receptywność endometrium. Badalam tez poziom homocysteiny. Chyba tyle miałam.Cytrynka zbieram tez info do kolejnego (kiedys) podejscia
Tez jestem na drodze do badania kriotypow
A co dotad mialas badane przypomnisz prosze??
Jestes mega dzielna![]()
![]()
![]()
![]()
Doczekasz sie na pewni lada moment!!
A dziś wpadlam na to żeby wejść na forum hahaha A skąd Ty Dziolcha?kłucie to dobry objaw!! A na plan b ktora klinike wybierasz?

Dzięki za poradę. Wiem, nie odstawiam leków, szczególnie, że progesteron mam nie za wysoki od transferu. Dobrze, że krwawienie nie zawsze oznacza poronienie. To daje mi nadzieję. Jutro pojadę do kliniki.
U nas otworzyli w Szczecinie filie Bociana i taaak wiem, że różne opinie, ale akurat te prowadzi świetny specjalista, więc.... Bardziej stawiam na Niego niż na klinikę sama w sobie.
Mam nadzieję, że u Ciebie brak objawów będzie dobrym objawem i wycieczka do Pragi nie będzie potrzebnai tak wogole to wczoraj właśnie @Margit2018 Cię wywolywała
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/QUOA ty kochana w Szczecinie podchodziłaś?U nas otworzyli w Szczecinie filie Bociana i taaak wiem, że różne opinie, ale akurat te prowadzi świetny specjalista, więc.... Bardziej stawiam na Niego niż na klinikę sama w sobie.
Mam nadzieję, że u Ciebie brak objawów będzie dobrym objawem i wycieczka do Pragi nie będzie potrzebnai tak wogole to wczoraj właśnie @Margit2018 Cię wywolywała
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oo to witam w klubie.A do kogo chodziłaś?Tak. Zawsze od 4 razy VI. Trolive.
Ja jestem u C. Iepieli.Oo to witam w klubie.A do kogo chodziłaś?
U CiepieliJa jestem u C. Iepieli.![]()
Ty też vitro ale chyba u B. Relika???