• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cytrynka zbieram tez info do kolejnego (kiedys) podejscia
Tez jestem na drodze do badania kriotypow
A co dotad mialas badane przypomnisz prosze??
Jestes mega dzielna
emoji1320.png
emoji1320.png
emoji1320.png
emoji1320.png

Doczekasz sie na pewni lada moment!!
@Dzoannna Z badań miałam robione histeroskopie, subpopulacje limfocytów, trombofilie, test UMA na kurczliwość macicy, receptywność endometrium. Badalam tez poziom homocysteiny. Chyba tyle miałam.

Teraz planuje zbadać kariotypy i mam zamiar zrobić badanie w kierunku antyfosfolipidów.

I tak się zastanawiam czy coś jeszcze.

A dziś wpadlam na to żeby wejść na forum hahaha A skąd Ty Dziolcha?kłucie to dobry objaw!! A na plan b ktora klinike wybierasz?

U nas otworzyli w Szczecinie filie Bociana i taaak wiem, że różne opinie, ale akurat te prowadzi świetny specjalista, więc.... Bardziej stawiam na Niego niż na klinikę sama w sobie.
Mam nadzieję, że u Ciebie brak objawów będzie dobrym objawem i wycieczka do Pragi nie będzie potrzebna :) i tak wogole to wczoraj właśnie @Margit2018 Cię wywolywała :-p :-p :-p :yes: :yes: :yes:

U nas otworzyli w Szczecinie filie Bociana i taaak wiem, że różne opinie, ale akurat te prowadzi świetny specjalista, więc.... Bardziej stawiam na Niego niż na klinikę sama w sobie.
Mam nadzieję, że u Ciebie brak objawów będzie dobrym objawem i wycieczka do Pragi nie będzie potrzebna :) i tak wogole to wczoraj właśnie @Margit2018 Cię wywolywała :-p :-p :-p :yes: :yes: :yes:
[/QUO
A ty kochana w Szczecinie podchodziłaś?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry