joasiaw1987
Aktywna w BB
Jaka luteinę przyjmujesz ?Ja jak miałam w dniu transferu 16,9 to doc stwierdził, że mało i dołożył prolutex a i tak już brałam Duphaston 3x1,luteina3x2 i prolutex 1x
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jaka luteinę przyjmujesz ?Ja jak miałam w dniu transferu 16,9 to doc stwierdził, że mało i dołożył prolutex a i tak już brałam Duphaston 3x1,luteina3x2 i prolutex 1x
DowcipnaJaka luteinę przyjmujesz ?
Ale 100mg ?Dowcipna![]()
Tak 100Ale 100mg ?
Gratulacje MamusiuDziewczyny!!! Z samego rana robiona beta i właśnie wynik 83,1 !!!!! Dziś 7 dpt a testy pozytywne od 5 dpt. Normalnie nie wierzę!!!!
OMG gratulacje coś mi pachnie ciążą bliźniacząDziewczyny!!! Z samego rana robiona beta i właśnie wynik 83,1 !!!!! Dziś 7 dpt a testy pozytywne od 5 dpt. Normalnie nie wierzę!!!!
Też o tym pomyślałamOMG gratulacje coś mi pachnie ciążą bliźniaczą
Ogromne GratulacjeDziewczyny!!! Z samego rana robiona beta i właśnie wynik 83,1 !!!!! Dziś 7 dpt a testy pozytywne od 5 dpt. Normalnie nie wierzę!!!!
I to jest betaDziewczyny!!! Z samego rana robiona beta i właśnie wynik 83,1 !!!!! Dziś 7 dpt a testy pozytywne od 5 dpt. Normalnie nie wierzę!!!!