Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
1OKobietki kiedyś już było że progesteronu przedawkowac nie można więc zalecenie mam 3x rano ,południe i wieczór po jednej tabletkę 200 mg .Teraz po pozytywnej becie biorę 4 tabletki dziennie w południe biorę dwie naraz.Jak myślicie może być tak czy może lepiej jak rozloze to na 4 x?
No i nie poczekała paskuda na mnie... Trzymam kciuki za tę walkę. Dam znać jak jutro, ale wino już jest. Wstawię dziś do lodowkiDokładnie.
@Netiaskitchen ,przepraszam Cię ,ale ja byłam na becie dziśponiżej 0,1 także u mnie już koniec .Walczę od nowa.Trzymam kciuki ,by u Ciebie wyszła póżna implantacja
❤❤❤
Kochana ja mam na 1ego i 25ego pazdziernika. Jak mi 2 nie bedzie potrzebna tak szybko to z checia oddamKobity,do PAŚNIKA UDAŁO MNIE SIĘ UMÓWIC DOPIERA NA 15.11 .Także jakby która miała do oddania to proszę o mnie pamiętać![]()
oki to bądżmy in touchtKochana ja mam na 1ego i 25ego pazdziernika. Jak mi 2 nie bedzie potrzebna tak szybko to z checia oddam![]()
A po drugie dzwon tam co jakis czas. Uwierz, ze warto! Zadzwoniłam wczoraj i okazalo się, że jest wolny termin na 1egooki to bądżmy in toucht
Mi wyszedł w 5 dpt blaski ale w jednym tescie ledwo widocznyDziewczyny, takie pytanie: test sikany w 9 dpt trzydniowej mrożonki, warto robić?
Kobity,do PAŚNIKA UDAŁO MNIE SIĘ UMÓWIC DOPIERA NA 15.11 .Także jakby która miała do oddania to proszę o mnie pamiętać![]()
Dziewczyny, takie pytanie: test sikany w 9 dpt trzydniowej mrożonki, warto robić?
Ja dziś 7dpt i nic nie wyszło z 5 dni owej i odstawiam leki. Bo się nie zadzieje cud.Na fb jest grupa 'starając się z pomocą dr P' - tam często są terminy na podmianke
10-11 dpt przy 3 dniowych
A i tak betka pewniejsza niż sikaniec![]()
Przytulam mocno!!! Ja jakoś wytrzymam do jutra czyli to będzie 9dpt i też odstawię po wizycieJa dziś 7dpt i nic nie wyszło z 5 dni owej i odstawiam leki. Bo się nie zadzieje cud.