reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej laseczki

Dopiero wróciłam do domku.
Głowa mi pęka, chyba od pogody i pracy.
Wczoraj jak się kładłam to nie wiedziałam w jakiej pozycji leżeć tak mnie krzyż bolał i dzisiaj cały kręgosłup mnie ciągnie :-( o co chodzi??
Dzisiaj byłam z mamą na gorącej czekoladzie w Grycanie, czegoś tak ohydnego nigdy nie piłam, nie ma to jak coffee heaven :-)

Wchodzę na forum a tu molla się w końcu odezwała. Tak bardzo się cieszę, ze znowu jesteś z nami, tak się martwiłyśmy o Ciebie. Nie rób nam więcej tego zresztą do jest prośba do każdej z Was, jeśli nie chcecie, nie możecie udzielać się przez dłuższy czas to powiadomcie nas, bo na zawał można paść :-D

miliaa
beta super, jak się cieszę, teraz możesz być spokojna :-)

sznurki trzymam kciuki, cieszy mnie Twój optymizm, a wiesz, że ja mam jakieś przeczucie, że i Tobie i mi się uda :-)

Gotadora pytasz jak w pracy?? ciężko, ciężko i jeszcze raz ciężko, meczy mnie ta ciągła pogoń nad wykonaniem planu, jest coraz gorzej :-(

Lawendowy co za małpa z tej Twojej szefowej, jak tak słucham jak się traktuje pracowników to chyba na mnie dziewczyny nie mogą narzekać bo wydaje mi się, że dobra dla nich jestem. Przynajmniej staram się traktować je tak jak sama przez swojego przełożonego chciałabym być traktowana :-)

Gotadora, lawendowy, aduś, fusun jutro się z Wami zobaczę, już się doczekać nie mogę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry