Cytrynka122
Fanka BB :)
@Murawa Jakoś powoli leci, próbuje teraz jakieś badania poogarniać dodatkowe.Cześć. Nie pomogę, bo pojęcia ni mam
Jak tam Kochana???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Murawa Jakoś powoli leci, próbuje teraz jakieś badania poogarniać dodatkowe.Cześć. Nie pomogę, bo pojęcia ni mam
Jak tam Kochana???
U nas pomoglo tez FAMSi na ktore zdecydowalisny sie przy 3ciej stymulacji I nagle bylo wiecej I duzo lepszej jakosci blastek..I ciaza przedewszystkim![]()
Cytrynka na bb jest wątek poronienia nawykowe tam dziewczyny mają mega wiedzęDziewczyny czy któraś z Was robiła badanie w kierunku antyfosfolipidów po poronieniu? Podobno są 4 rodzaje i nie wiem które zrobić badanie w czwartek![]()
Gratulacje!!! I oby tak dalej!!!Mam wyniki 8 dpt blastki beta 112
10dpt 401 rośnie pieknie
Tez tak mysle, labo slabe... Napewno bym zmienila klinice od razu @Milka_89.. Pamietam przypadki kilka dziewczyn z tego forum przed 40tka gdzie mialy kilka podejsc w inne klinice beta zawsze 0, przesle sie do Invicta I nagle piekne zarodki I ciaza od razu...@Milka_89 to chyba miała bo mówiła o jakimś badaniu za tysiak a to tak kosztuje. To tym bardziej ja uważam, że labo kiepskie w Jej obecnej klinice...
Ja miałam stosowany w 3 dniowym.Dziewczyny czy to prawda że przy 3 dniowym mrozaku nie stosuje sie embrioglue? Teraz miałam podany 3 dniowy bez kleju tego ale we wcześniejszym transferze z którego mam Corcie miałam ten klej ale córka była 5 dniowym mrozakiem...
No właśnie taki jest plus tej mojej nieszczęsne jIncicty Wawa. Z dostępem do lekarzy słabo bo tłum ludzi zawsze, ale wiedzę mają, potrafią dobrze poprowadzić, u mnie zaplodnilismy 10 komórek chociaż nie miałam jeszcze skończonych 35 lat, ale lekarz uznał że skoro słabe nasienie, to tak będzie najlepiej. Mieliśmy PICSI (nie do końca ogarniam różnice) no i 7 zarodków tylko jedna 3-ka, a reszta same 4 i 5tki.Jedna z tych 4-rek siedzi właśnie w foteliku na tylnym siedzeniu,a teraz staramy się o drugi cud. Tak więc jakbys jednak nie dostała się do Novum w jakimś rozsądnym terminie (ono ma dużo lepsze opinie) to zapraszam do Invicty warszawa.Tez tak mysle, labo slabe... Napewno bym zmienila klinice od razu @Milka_89.. Pamietam przypadki kilka dziewczyn z tego forum przed 40tka gdzie mialy kilka podejsc w inne klinice beta zawsze 0, przesle sie do Invicta I nagle piekne zarodki I ciaza od razu...
Szkoda ze nie ma Novum w trojmiecieNo właśnie taki jest plus tej mojej nieszczęsne jIncicty Wawa. Z dostępem do lekarzy słabo bo tłum ludzi zawsze, ale wiedzę mają, potrafią dobrze poprowadzić, u mnie zaplodnilismy 10 komórek chociaż nie miałam jeszcze skończonych 35 lat, ale lekarz uznał że skoro słabe nasienie, to tak będzie najlepiej. Mieliśmy PICSI (nie do końca ogarniam różnice) no i 7 zarodków tylko jedna 3-ka, a reszta same 4 i 5tki.Jedna z tych 4-rek siedzi właśnie w foteliku na tylnym siedzeniu,a teraz staramy się o drugi cud. Tak więc jakbys jednak nie dostała się do Novum w jakimś rozsądnym terminie (ono ma dużo lepsze opinie) to zapraszam do Invicty warszawa.![]()
Aduś a w jakiej miejscowości invicta? Bo sporo ich jest.Tez tak mysle, labo slabe... Napewno bym zmienila klinice od razu @Milka_89.. Pamietam przypadki kilka dziewczyn z tego forum przed 40tka gdzie mialy kilka podejsc w inne klinice beta zawsze 0, przesle sie do Invicta I nagle piekne zarodki I ciaza od razu...