W wawie też jest filia ale ja chyba wybrałbym NovumOdpada ;( to 600 km w jedną str.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W wawie też jest filia ale ja chyba wybrałbym NovumOdpada ;( to 600 km w jedną str.
Kalkuluje koszty wydatki i myślę. Kawał drogi 4h w jedną stronę . Ale coś mi podpowiada że warto.W wawie też jest filia ale ja chyba wybrałbym Novum
Nie kochana. Poszliśmy do Artemidy. Ze względów czysto logistycznych. Dojazdy do Gdańska przy 2 dzieci to kosmos. Poza tym w pracy nikt nic nie wie a branie wolnego ciągle jednego dnia albo zwolnienie z kliniki dałoby do myślenia.Czy do Gamety przeszliscie? Skoro tam slabiej to mozecie wrocic..
Chodzimy do Pałaszewskiego. Do niego mam największe zaufanieDzieki dzieki dzieki! A lekarza jakiego polecasz do jakiego chodzilas? Boże jaka ty miałaś piękna stymulacje! Tylko pozazdrościć. Też miałam zapłodnienie wszystkie ale tak i było 6 komorek z czego jeszcze jedna zdegenerowala.
Prawda, Raz na jakiś czas warto do niego pójść. Naprawdę ma mega wiedzę i doświadczenie i niejedno już widziałNajlepszy z lekarzy z invicty prof. Łukaszuk przyjmuje też w Wawie. Gościu ma dużą wiedzę. Trudno sie do niego dostać ale może warto na konsultacje się udać. Kiedyś mieli akcję darmowych konsultacji dla par po kilku nieudanych próbach.
Cudownie, gratulacjeZobacz załącznik 1023141Dziewczyny byłam u gina i poznajcie mojego kropeczka
Szczerze to byłam w takim szoku, ze niewiele się dowiedziałam. Ale najwazniejsze, ze jesti w dobrym miejscu, bo bałam się pozamacicznej.
Wciąż w to nie wierze, ale jestem bardzo szczęśliwa![]()
Super kochana gratuluję.Zobacz załącznik 1023141Dziewczyny byłam u gina i poznajcie mojego kropeczka[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Szczerze to byłam w takim szoku, ze niewiele się dowiedziałam. Ale najwazniejsze, ze jesti w dobrym miejscu, bo bałam się pozamacicznej.
Cudowny Kropek MamusiuZobacz załącznik 1023141Dziewczyny byłam u gina i poznajcie mojego kropeczka❤❤❤
Oj kochana CUDOWNY kropeczek. Jak dla mnie chłopczyk. Jakoś tak mnie tknęło.Zobacz załącznik 1023141Dziewczyny byłam u gina i poznajcie mojego kropeczka❤❤❤