Witamitawegaminka
Fanka BB :)
To graruluje..i pocieszylas mnie. Tak bardzo sie boje ze te 21 betq to zqstrzyk po 10 dniach od wzieciaBeta na ten dzień ok. teraz tylko czekaj na dobre przyrosty. Ja też mam córeczkę po pierwszym razie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To graruluje..i pocieszylas mnie. Tak bardzo sie boje ze te 21 betq to zqstrzyk po 10 dniach od wzieciaBeta na ten dzień ok. teraz tylko czekaj na dobre przyrosty. Ja też mam córeczkę po pierwszym razie![]()
Ja mam blisko do Kielc a jeździmy do Warszawy od początkuWitam Wszystkich Podchodziłam do transferów in vitro w Gamecie w Kielcach ale musze zmienić tą placówkę co polecacie????
Mieciu w Białymstoku? Mi coś się wydaje mocno, że GC u M.ercika, no chyba że ktoś z tego czasu tak robił to się nie będę sprzeczaćBardzoooooo, bardzo dobra wiadomoscTeraz sie uda.
Z tego co wiem na komorke z dawczzynia powinna byc dobra klinika.
Annemarie podchodzila w Pradze a Mieciu w Bialymstoku
Gdzie Ty podchodzisz?
A do której przychodni jeżeli mogę zapytać???Ja mam blisko do Kielc a jeździmy do Warszawy od początku
Cześć @Kurciu, u mnie bez zmian, na razie odpuszczamy in vitro, bo wkładamy pieniądze w zakup domu, ja staram się doprowadzić trochę do porządku, raz idzie mi lepiej raz gorzej, ale generalnie żyjemy RAZEM@sksk a co u Ciebie? Jaki etap?
U mnie przy becie 300 test czułości 10 pokazał tylko jedną kreskę. Ja nie wierzę w sikance.Witam. Laski mi już brakuje sił... ;( ;(
od rana nerwy na full... jestem po kriotransferze 4 dobowego zarodka. Bylam u immunologa który po zrobieniu badań zalecil mi zastrzyki z Accofilu. Ginekolog dodatkowo dala progesteron w zastrzyku i zastrzyk przeciwzakrzepowy. Dzis jest 10 dzień po kriotransferze. Codziennie kilka razy pobolewa mnie brzuch na dole, czasami dosc mocno;( niewiem po co ale oczywiscir chyba po to zeby znowu sie rozczarowac zrobilam sikańca.... i co... i wielkie "G". Niemam ochoty juz brac tych pieprzonych zastrzykow skoro i tak gowno z tego. Tyle podejsc i kolejne rozczarowanie.... mam dość;(
Mam ochote wziąć wolne od pracy i konkretnie wziąć się za siebie. Myslalam juz nad zmianą kliniki... tyle podejsc i zeby ani razu nic nie bylo..;(
Po cichu bym się cieszyła. Ja z pierwszego podejścia z pierwszego transferu mam zdrowe blizniaki. Także spoko.Dziewczyny moja beta dzis 7dpt to 20,8 co o tym myslicie? Pani w labiratorium mowi ,ze ciaza ale ja sie boje ,ze to resztki po ovitrelle. Zastrzyk bralam przed punkcja osmego wrzesnia. Mija 10 dni dzis od zastrzyku. Myslicie ze to zastrzyk splataf figla czy moge sie cieszyc. Lekarz kazal robic test po 10 dniach od transweru. W poniedzialek jade znow na bete
Ja w 7dpt blastek mialam 300 betę.Umieram ze strachu ,ze to dopiero 7 dzien po transferze i ze to zastrzyk tylko a ciazy nie ma..bo tak wczesnie by beta wyszla? Nie wierze ze idalo by sie za 1 razem

Cześć @Kurciu, u mnie bez zmian, na razie odpuszczamy in vitro, bo wkładamy pieniądze w zakup domu, ja staram się doprowadzić trochę do porządku, raz idzie mi lepiej raz gorzej, ale generalnie żyjemy RAZEM@sksk a co u Ciebie? Jaki etap?