reklama

Kto po in vitro?

reklama
Boszzeee przrazilas mnie. Ja zaczelam najpierw krwawic ale pozniej mialam straszliwe skurcze. NIE WYOBRAZAM sobie miec wiekszych. Teraz od godziny dwoch godzi jest w miare spokojnie. Ja juz nie chce tego wiecej :(
Same skurcze to nie czyszczenie, organizm musi pozbyc sie jaja plodowego i zluszczyc sciany bo inaczej beda musieli to zrobic w szpitalu jesli organizm Sam sobie nie poradzi :-(.

Witajcie drogie staraczki. U mnie nie ma dobrych wiadomości....niestety..... dzisiaj 10 dpt dwóch 3 dniowych mrozaków. To był mój czwarty transfer i beta znowu 0,1 ......nie mam już siły , kompletnie.........brak pomysłów, brak mrozaczków.......nie dam rady chyba już dłużej walczyć . U mnie cztery razy beta 0,1 więc chyba jestem beznadziejnym przypadkiem.
Kochana tak mi przykro :-( . Jesli to Ci choc trochę pomoże wyplacz się, daj sobie czas na poukładane w głowie wszystkiego... Przytulam mocno i wierze, że jeszcze kiedyś Ci się uda!!!!✊✊✊

Hej dziewczyny. Może któraś mi pomoże mam pierwszy cykl z aromkiem do tego dziś po raz pierwszy zrobiłam zastrzyk z bemfoli. Tyle ze tam były jakieś jednostki nie wiedziałam ile mam tego zrobić i dałam na maksa. Sama nie wien czy dobrze a ze było pozno to nie chciałam dzwonić do lekarza. Teraz mam isc na usg i zrobić zastrzyk z ovitrelle. Tyle ze zastanawiam się czy dobrze zrobiłam z ta bemfola

reklama
Witajcie drogie staraczki. U mnie nie ma dobrych wiadomości....niestety..... dzisiaj 10 dpt dwóch 3 dniowych mrozaków. To był mój czwarty transfer i beta znowu 0,1 ......nie mam już siły , kompletnie.........brak pomysłów, brak mrozaczków.......nie dam rady chyba już dłużej walczyć . U mnie cztery razy beta 0,1 więc chyba jestem beznadziejnym przypadkiem.
Baardzo mi przykro... :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry