Ero
Zaciekawiona BB
No to mam nadzieję że tym razem jakoś wspólnie doczekamy dobrej wiadomościDobrze się czuję gereralnie tylko brzuch wzdęty mocno i boje się pytań o ciążę. Też mam AMG 1,5Chodzę do Bociana ale w innym mieście.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to mam nadzieję że tym razem jakoś wspólnie doczekamy dobrej wiadomościDobrze się czuję gereralnie tylko brzuch wzdęty mocno i boje się pytań o ciążę. Też mam AMG 1,5Chodzę do Bociana ale w innym mieście.
Wszystko będzie dobrzeW gyncentrum powiedzieli ze bety zrobione dwa dni wczesniej sa dla nich nie miarodajne i sie nie licza. Dzis dopiero bedzie wiarygodne wieczorem wynik. Myslicie ze jak bylo 21 a na zajutrz 49 to jeszcze moja uciecha byla za wczesna? I dzis moge miec juz zero ? Jejciu oby nje. Jak wyjdzie pozytywna to wypisza recepte bym kontynuowala leki a w srode i tak powtorzyc musza bete wedlug swoich regul i dopiero umawiac moga na usg. Teraz to sie dopiero zestresowalam ze za szybko sie ucieszylam
Pytam z ciekawości czemu przez endometrioze usunęli Ci jajnik? Torbiele?W 2015 r została zdiagnozowano u mnie endometrioza i niestety wraz z nią zostałam pozbawiona lewego jajnika. Później w 2016 r udało mi się zajść w ciążę ale okazała się niestaty pozamacicznai na moj pech wylądowała w prawym jajowodzie, który niestety wycieli
. Jeśli chodzi o in vitro to jestem już po 3 stymulacjach 2 symulacje i 2 transfery miałam w Angeliusie niestety się nie powiodly i postanowiliśmy z Mężem przenieść się do Bociana. Tu mieliśmy 1 symulacje z której uzyskałam 1 zarodek i jedna blastke ale pierwszy transfer się nie udał a blastka właśnie mam nadzieję się zagnieżdża w brzuszku
pozdrawiam.
Ojej skąd taka teoria tego lekarza?? Właśnie wczoraj pisalysmy o naszym nie wysokim AMH i jak dużo zarodków udało się uzyskać.. Ja miałam 1.4 tuż przed 29 rokiem życia a nie cały rok później 5 blastek z czego większość najlepszej jakości.. Więc samo aMH nie przesadzaMam nadzieję że Ci się uda!jak się czujesz? ja jeszcze do tego wszystkiego mam AMH 1,5. Przeniosłam się z Angeliusa bo Dr. Manka powiedzial że tylko adopcja komórek może mi pomóc. Ale jak widać udało się coś jeszcze wyhodować w bocianie.
Napisz proszę jeszcze o co chodzi z bólem pleców, to objaw ciąży?Mam nadzieję że Ci się uda!jak się czujesz? ja jeszcze do tego wszystkiego mam AMH 1,5. Przeniosłam się z Angeliusa bo Dr. Manka powiedzial że tylko adopcja komórek może mi pomóc. Ale jak widać udało się coś jeszcze wyhodować w bocianie.
Ognisko endometriozy było tak duże że musieli go usunąć.Pytam z ciekawości czemu przez endometrioze usunęli Ci jajnik? Torbiele?
Ja mam teraz 27 latOjej skąd taka teoria tego lekarza?? Właśnie wczoraj pisalysmy o naszym nie wysokim AMH i jak dużo zarodków udało się uzyskać.. Ja miałam 1.4 tuż przed 29 rokiem życia a nie cały rok później 5 blastek z czego większość najlepszej jakości.. Więc samo aMH nie przesadza
Hej dziewczyny! Byłam przeziębiona(gorączka, ból gardła, gil) . Zostały mi "tylko" trochę zapchane zatoki. Dziś mam zacząć stymulacje. Czy mogę brac np. Ibuprom zatoki ? Kiedyś czytałam, że w związku z przeziebieniem komuś odwołano transfer. A jak to jest ze stymulacja? Czy ma ona sens? Choroba ma wplyw na jakość jajeczek. Będę się pewnie kontaktować z lekarzem ale chcialam Was zapytać jakie mialyscie z tym doswiadczenia.
Napisz proszę jeszcze o co chodzi z bólem pleców, to objaw ciąży?
Witajcie dziewczyny,dziś miałam wizytę kontrolną,obrzęk pomału się wchłania,szłam z niepewnością ,czy jeszcze serduszko bije,a tu taka dobra wiadomość.Seduszko też mocno bije,kruszynka walczy.Lekarze określają to jako ciężki przypadek,1 procent szans ,a tu wychodzi słońce dla mojego bąbelka.Czekam na amniopunkcje,jeszcze tydzień.