reklama

Kto po in vitro?

Czy ten wynik jest ok? Najgorsze jest to, ze badanie wykonane w 25 dc przy 29-30 dniwoch cyklach. A na to wyglada, ze ten cykl tylko 27 dniowy bedzie. Czyli badanie wykonane bez sensu?
20191003_121111.png

reklama
Hej dziewczyny:)

Chciałam Wam przedstawić mojego bąbelka, którego serduszko dziś słyszałam po raz pierwszy❤️❤️❤️ Cudowne uczucie i zycze, żeby każda z Was wkrotce go doświadczyła. Maluszek ma centymetr i data planowanego porodu wychodzi mi na 20.05. Choć o tym jeszcze zupełnie nie myśle, bo wiem, ze długa droga przede mna.

Ja generalnie srednio się czuje, bo cierpię na tzw śpiączkę ciążowa i spalabym cały dzień i wszędzie:) Ale to wszystko nie jest ważne, najwazniejsze ze dzidziuś rosnie jak powinien.

Gratuluje wszystkim którym się udało, tule mocno te którym ten raz nie okazał się szczęśliwy, a czekającym na swój czas zycze dużo cierpliwosci i pamiętajcie, ze w końcu każda z nas zostanie upragniona mama❤️❤️
2F3E279D-9A30-410C-AB32-55FA51F298A8.jpeg

Chciałam Wam przedstawić mojego bąbelka, którego serduszko dziś słyszałam po raz pierwszy❤️❤️❤️ Cudowne uczucie i zycze, żeby każda z Was wkrotce go doświadczyła. Maluszek ma centymetr i data planowanego porodu wychodzi mi na 20.05. Choć o tym jeszcze zupełnie nie myśle, bo wiem, ze długa droga przede mna.

Ja generalnie srednio się czuje, bo cierpię na tzw śpiączkę ciążowa i spalabym cały dzień i wszędzie:) Ale to wszystko nie jest ważne, najwazniejsze ze dzidziuś rosnie jak powinien.

Gratuluje wszystkim którym się udało, tule mocno te którym ten raz nie okazał się szczęśliwy, a czekającym na swój czas zycze dużo cierpliwosci i pamiętajcie, ze w końcu każda z nas zostanie upragniona mama❤️❤️Zobacz załącznik 1029790
A kuku cóż za slicznosci.

Gratuluje wszystkim którym się udało, tule mocno te którym ten raz nie okazał się szczęśliwy, a czekającym na swój czas zycze dużo cierpliwosci i pamiętajcie, ze w końcu każda z nas zostanie upragniona mama❤️❤️Zobacz załącznik 1029790
Gratulacje Kochana, to pokazuje, że każdej z nas może sie udać :) :)

reklama
Jutro 1. weryfikacja. To będzie 4dpt blastki. Tym razem beta będzie zaburzona przez pregnyl, więc nawet nie wiem jak reagować na wynik. No ale nic, będzie co ma być
W ogóle nie brałabym tego wyniku do głowy. W niektórych klinikach wymagają bety wlasnie w 4 dniu i później jeszcze dwa razy. Trzeba chociaz do tego 8- 9 dpt poczekać. Taka propozycja ale nie wiem czy wytrzymasz. Zrób bete jutro ale wyniki odbierz przy kolejnej weryfikacji :D :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry