Witamitawegaminka
Fanka BB :)
O bede szla do rossmana to zobacze. Mnie odrzucilo od wszystkiego co zlea propo butkiw Rossmanie jest wino bezalkoholowe
Nie smakuje jak wino ale butelka je przypomina
Taka ciekawostka
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O bede szla do rossmana to zobacze. Mnie odrzucilo od wszystkiego co zlea propo butkiw Rossmanie jest wino bezalkoholowe
Nie smakuje jak wino ale butelka je przypomina
Taka ciekawostka
![]()
Nie wiem. A gdzie mogę się tego doczytać?A masz cos takiego jak refundacje kosztów?
Mi na początku mówili podobnie. Poprosiłam o wykaz wizyt i badań ( niby ich regulamin ) i jak byk pisało trzcionka chyba 6 by nikt nie doczytal "Refundacja poniesionych kosztów przez Ubezpieczonego "
Niestety moja nie@Śliwka12345 wiem że niektórzy jako wizytę wypisują na fakturze tez wlewy itd. Zależy od kliniki i lekarza. Fajnie że ten temat wyszedł bo serio może to pomóc finansowo. I niektóre miasta finansują procedurę tj. Częstochowa, Warszawa do końca 2019 można uzyskać pomoc, Łódź,Gdańsk, Wrocław, Bydgoszcz i Szczecin. Nie znam zasad ale warto poczytać jeśli to wasza okolica.
U mnie zawsze mówią że to to i tamto można było zrobić tu czy tam gdzie oni mają podpisana umowę i że nie zwrócą kasy...@Śliwka12345 Dokładnie duże ma znaczenie co pisze na fakturze. Konsultacji medycznej mogą nie wrócić ale jeśli jest dopisane badanie transwaginalne pokrywają koszt. Ja bardzo się przygotowałam przez ivf jeśli chodzi o koszta,ubezpieczenia i refundacje z czystej ciekawości i oszczędności
Ogólnie firmowy jakiś tam wykaz mam to jak byś chciała zerknąć na to to mogę Ci wysłać@Śliwka12345 internet lub infoliniaJa osobiście poszłam i wykaz dostałam do ręki także możesz też bezpośrednio zapytać
Możesz wysłaćOgólnie firmowy jakiś tam wykaz mam to jak byś chciała zerknąć na to to mogę Ci wysłać![]()
Wyślę Ci na priv :*Możesz wysłaćJak wchodzę na strone Lux Media to jest info refundacja kosztów gdy nie mają podpisanej umowy Link do: Cennik refundacji - Dla Pacjentów - Grupa LUX MED